Xbox 360 vs PS 3

Xbox asıl daha kolaydı, çıktığı gibi kırılmıştı kol. PS3 için bayağı IPhone'ları kıran adamdan yardım almıştılar, sonrasında dava meselesi filan... Bayağı uğraştırdı PS3 zamanında insanları.

Doğru fakat son haftalara kadar XBOX360 softmode ile kırılamıyordu (kırılamayan kasalardan bahsediyorum)

Şimdi USB ile kırmanın yeni bir yolu çıkmış fakat PS3 kadar kolay değil ayrıca sürekli yenilemeniz gerekiyor sanırım.

25 oyun dediği cihazın içindeki oyunlar sanırım bu kısım bizim için önemli değil çünkü dediğim gibi oyun yüklemek kolay zaten.

Cihazda kozmetik olarak kırık göçük çok yoksa iyi fiyat hocam sorun CD okuyucu kabloları her şeyi çalışıyor mu?

Bu fiyat kötü değil ama 4000TL'ye indirmeyi deneyin derim.

Hocam ceh kaç olursa iyi olur

Doğru fakat son haftalara kadar XBOX360 softmode ile kırılamıyordu (kırılamayan kasalardan bahsediyorum)

Şimdi USB ile kırmanın yeni bir yolu çıkmış fakat PS3 kadar kolay değil ayrıca sürekli yenilemeniz gerekiyor sanırım.
Araştırınca fark ettim. Normalde 5 sene önce salmışlar konsolu ama haziranda güncelleme yayınlamışlar. Anlaşılan korsana karşı hamleymiş.
PS3 için Sony böyle hamle yapıyor mu hala?

Araştırınca fark ettim. Normalde 5 sene önce salmışlar konsolu ama Haziran'da güncelleme yayınlamışlar. Anlaşılan korsana karşı hamleymiş.
PS3 için Sony böyle hamle yapıyor mu hala?

Xbox'da durum nedir bilmiyorum ama PS3'te bırakın Update PS Store girmek bile çok zor.

E: PS3 Mayıs ayında güncelleme almış 😯

Xbox 360 ilk çıktığı yıllarda sorunlu olmasına rağmen şu an Slim kasasıyla canavar gibi. God of War gibi oyunlar seviyosanız öneririm.

https://shbd.io/s/k2ss8To9 bu nasıl hocam bir bakabilir misiniz?

Hazır kırık, 3 kollu ve şarj kabloları da var.

Ayrıca baktım da aşağıda 5100'e kadar inmiş siz bu işi 5000'e kapatın her ne kadar replika kol olsa da değerlidir.

PS2 için 400TL'ye kontorland marka DualShock 2 almıştım 24 saat dolmadan analog yerinden çıktı.

Artık çakma kol için bile para dökülmesi lazım.

Bu yüzden 5000'e anlaşırsanız iyi fiyat.

Xbox 360 ilk çıktığı yıllarda sorunlu olmasına rağmen şu an Slim kasasıyla canavar gibi. God of War gibi oyunlar seviyosanız öneririm.

God of War gibi ne var ki?

Dante's Inferno var tek bildiğim.

Özel oyun diye bir şey yok xboxtada oynayabilirsiniz kırdırarak. Last of Us Spider-Man hepsini oynuyordum. Kameralı Xbox 360 alın çok eğlenirsiniz.

Hocam bu söylediklerinizi hiç duymadım.

İnternette de böyle bir bilgi bulamadım.

Bu nasıl oluyor?

Son düzenleme:

Ayrıca baktım da aşağıda 5100'e kadar inmiş siz bu işi 5000'e kapatın her ne kadar replika kol olsa da değerlidir.

PS2 için 400TL'ye kontorland marka DualShock 2 almıştım 24 saat dolmadan analog yerinden çıktı.

Bu nasıl oluyor?
Hocam bi yerdeki abi yükletmişti bana. God of war falan vardı. Kamera olayı çok iyi bir şey mutlaka deneyin. İnternetten izleyebilirsiniz. E kasa(super slim) öneririm.

Bu nasıl oluyor?
Hocam kol kaç tanesi replika

Hocam bir de orijinal kol var mıdır birde kaç dır Bir de nasıl anlarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı