Xbox 360 vs PS 3

Hocam kol kaç tanesi replika

Hocam bir de orijinal kol var mıdır bir de kaç dır Bir de nasıl anlarım?

İkinci el işi biraz risk işidir.

Adam 1 kol orijinal 2 kol replika yazmış isterseniz konuşun video falan isteyin.

Kolun orijinal olduğunu anlamak zor ancak üstünde Sony yazıyorsa ve tuş takımı vs hepsi uyuyorsa ya orijinal ya da üst seviye "hile" diyebiliriz.

Ancak bana sorarsanız orijinal olduğunu düşünüyorum çünkü o kadar profesyonel replikalar herkesin eline geçemez.

Bir de dediğim gibi orijinallerini bulmak (2.el için konuşmuyorum) imkansıza yakın.

3 kol hepsi çalışıyor şarj kabloları var mis gibi.

Edit: Şöyle bir durum var ki kolu elinize alıp tuşlara falan basarsanız da çakmalığı orijinalliği anlarsınız.

Bazı çakmalarda da titreşim motorundan garip sesler gelir.

İkinci el işi biraz risk işidir.

Adam 1 kol orijinal 2 kol replika yazmış isterseniz konuşun video falan isteyin.

Kolun orijinal olduğunu anlamak zor ancak üstünde Sony yazıyorsa ve tuş takımı vs hepsi uyuyorsa ya orijinal ya da üst seviye "hile" diyebiliriz.

Ancak bana sorarsanız orijinal olduğunu düşünüyorum çünkü o kadar profesyonel replikalar herkesin eline geçemez.

Bir de dediğim gibi orijinallerini bulmak (2.el için konuşmuyorum) imkansıza yakın.

3 kol hepsi çalışıyor şarj kabloları var mis gibi.

Edit: Şöyle bir durum var ki kolu elinize alıp tuşlara falan basarsanız da çakmalığı orijinalliği anlarsınız.

Bazı çakmalarda da titreşim motorundan garip sesler gelir.
Hocam mesela orijinal bulamadım profesyonel replika alayım mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı