Xbox 360 vs PS3 vs Nintendo Wii

Arkadaşlar param kısıtlı olduğu için ya PS3'ya Xbox 360 ya da Nintendo Wii alacağım. Siz hangisini önerirsiniz acaba?

PS3 diyeceğim ama çok pahalı adamakıllı bir PS3 en az 3500 ekonomik olması adına Xbox 360 diyorum fakat E Kasa'yı önermem çünkü kırılamıyor. Fat kasa 3 kırmızı ışık hatası var, sana önerim S kasa 360.

Aralarında en yaygın olanı PS3. Daha sonra Xbox 360. Wii ise maalesef yaygın değil. Slim kasa 360 mantıklı duruyor.

Hem hareket edip hem de oyun oynamak istiyorsan Wii. İçine oyun yüklemesi de kolay.
Xbox 360 ve PS3'e göre farklı bir deneyim verir, çok underrated bir konsol ülkemizde.

X360 veya PS3, Wii çöp.
1695757446733.png

Hem hareket edip hem de oyun oynamak istiyorsan Wii. İçine oyun yüklemesi de kolay.
Xbox 360 ve PS3'e göre farklı bir deneyim verir, çok underrated bir konsol ülkemizde.

Eki Görüntüle 1958120

Ben de öyle düşünüyorum herkes çöp diyor fakat eğlenceli gözüküyor.

PS3 diyeceğim ama çok pahalı adamakıllı bir PS3 en az 3500 ekonomik olması adına Xbox 360 diyorum fakat e Kasa'yı önermem çünkü kırılamıyor. Fat kasa 3 kırmızı ışık hatası var, sana önerim s kasa 360.

Hocam donanım bakımından daha uzun götürecek ve daha fazla FPS verecek cihaz hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende PS3 vardı ama hep Forza Horizon gibi oyunları oynamak istemişimdir şimdi PlayStation'da RDR1 ve Last of Us God of War ve Uncharted var bunlar Xbox'ta Last of Us gibi yok onu düşün PS3 ve 360 zaten yakın tarihlerde cıktı yani hepsi üc yıl gibi götürür ama iki konsolunda desteği kesileli cok oluyor yeni oyunlar cıkmıyor belirli bir zamanda sıkılabilirsin bunları düşünerek al ben bir daha konsol alsam PS4 alırdım bütçem kısıtlı ise Xbox 360 alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı