Xbox 360 vs Ps3

Teşekkür ederim kontrol kişiden kişiye değişebilecek bir konu bence dualshock 3 (1 ' den beri hiç değişmesede.)

Garantili olması daha iyi sıfırlara yöneleceğim bu konsol beni kaç yıl idare eder onuda söylerseniz çok mutlu olurum :)

2 yıl daha bazı oyunlar çıkar pes fifa gibi oyunlar çok uzun süre çıkar. Zaten mevcut oyunları bitirmen yıllarını alır. Online oynamak için para da vermiyorsun. Xbox'da veriliyor.
 
Kincet'le oyun mu oynanır ? Ayrıca PS3 Türkiye'de daha fazla satılıyor ki bu da Türk oyuncu sayısının daha fazla olduğunu gösterir. Bir kere Xbox hala DVD'yi kullanıyor. PS3 devrim yaratarak Blu-Ray'e geçti. Kendi kendini temizleme özelliklerinden biri. PS3 en mantıklısı. Oynayacağın binlerce oyun var. Sony'nin Türkiye'ye desteği daha fazla ayrıca.
 
Lag konusunda emin değilim ama ps3'ün bir artısı da bazı exclusive oyunları Türkçe altyazılı ve bazıları da Türkçe dublajlı.
 
Kinect ile oyun mu oynanır derken düşündüğünüz mantığı tam anlamış değilim. Kinect kadar rahatlatıcı bir özellik yok. İstediğin sporu evinin ortasında yapabiliyorsun. Xbox LİVE ücretine gelecek olursam, kendim kullanıyorum ve fazla bir ücret talep etmiyor. Ayrıca Gold üyeliğine geçince çoğu oyun ücretsiz olabiliyor. Birde online oyun oynarken Kinect üzerinden Skype ile konuşma yapabiliyorsun ve takım arkadaşlarınla daha iyi iletişim kurabiliyorsun. Eğer istersen X box ı Jtag yaptırıp yani kırdırıp oyunları 7 TL ye bile satın alabilirsin. Kırdırınca ücretsiz olarak online da oynayabilirsin. Ancak bunun için belli ayarlar yapman gerekiyor. Yoksa ban yeme riski var. Ama o ayarlar kolay. İnternette biraz araştırma yapıp bulabilirsin. :)
 
Xbox sağolsun bize 3 konsol sunuyor: Stringray, kinect , normal konsolu

Oğuz Sasi ' de microsoft Türkiye ' yi adam yerine koymuyor diyor.

Crosschat ps3 ' de var mı ?

Microsoft bana göre (Dünyanın En İyi İşletim Sistemini) yapmış olduğuna göre arayüzde çok daha iyi birde

ps3 ' ün kayıt yerinde bozuk oyun dosyaları varmış o silinmiyormuş.


Haluk Ziya doğruya doğru movestarter daha iyi ama onu kullanmayacağım
 
Xbox bilgisayar mimarili olduğu için oyun yapımcıları bu konsolu çok seviyor ve bu yüzden daha çok oyun çıkar gibime geliyor
Evet, fazla sayıda oyun geliyor. Özellikle sadece Xbox a gelen oyunlar diğer konsol kullanıcılarını kıskandıracak biçimde güzel. Örneğin Halo serisi ve Forza serisi :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı