Xbox 360'e crack yaptırılabilir mi?

Kırık konsola oyun yüklemek basit iş , iso olarak indirip , ripleme denen şeyi oyuna yapıyorsun , sonra sabit sürücüsü veya harici sürücüye atıp Auro veya Freestyle arayüzünden oyunu açıyorsun o kadar. Basit işlem kısacası. Not olarak bazı oyunların Türkçe çeviriside var , yükleyip oynayabilirsin , ben şahsen öyle yapıyorum.

Kırık konsola oyun yüklemek basit iş , iso olarak indirip , ripleme denen şeyi oyuna yapıyorsun , sonra sabit sürücüsü veya harici sürücüye atıp Auro veya Freestyle arayüzünden oyunu açıyorsun o kadar. Basit işlem kısacası. Not olarak bazı oyunların Türkçe çeviriside var , yükleyip oynayabilirsin , ben şahsen öyle yapıyorum
Hocam oyun yüklemekle uğraşmak istemiyorum da, direkt dükkanda indirtsem çok masraflı olur mu

Korsana destek vermiyoruz.
Herifler mağazanın kapanacağını duyuralı aylar oldu 15 güne de kapanacak. Mağazada da 3-5 uyduruk oyun var buna rağmen Technopat kullanıcısı hala korsanın derdinde. Ne yapsın arkadaş Bill Gates'i rehin alıp mağazayı açın korsan günah mı desin, çizik dolu cd'leri fahiş ücretle mi satın alsın? İnsan gibi yardım et geç saçma cevaplar verme

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı