Xbox 9. nesil Controller ile ETS 2 oynamak

Tam bilgim yok ama çok sorun olacağını sanmıyorum sadece şarj süresi uzayıp kısalma olur, aynı işlevi görür.

Teşekkürler her şey için Teknosa'nın internet sitesinden alacağım. 2200 TL bu fiyata değer mi?

Yarım saat önce 2200'dü şimdi 2749 olmuş 😯

Bilgisayarda kullanabileceğin en iyi kontrolcü. Oyunların çoğu otomatik tanıyor, hiçbir ayar yapmana gerek kalmıyor. Masaüstü kullanıyorsan bir de Bluetooth adaptörüne ihtiyacın var. UB400 ve UB500 işini görür.

Elbette bu şekilde de çalışıyor. Tercih meselesi.

Teşekkürler her şey için Teknosa'nın internet sitesinden alacağım. 2200 TL bu fiyata değer mi?

Yarım saat önce 2200'dü şimdi 2749 olmuş 😯

Değer. Ayrıca Xbox Kit almak yerine 4 adet şarj edilebilir pil ve şarj istasyonunu alırsan sürekli döngüde tutup kullanabilirsin. 2 pil bittiği zaman dolu olana geçip boş olanları istasyona koyuyorsun.

Xbox 9. nesil Controller alıp ETS 2 oynamayı düşünüyorum sizce eğlenceli olur mu ve 2200 TL'ye Teknosa'dan almaya değer mi Hepsiburada ve Trendyol üzerindeki satıcılar güven vermedi Teknosa'dan almak istiyorum 2200 TL'ye değer mi? Bu de Windows 8.1'e bağlanır mı bu kontrolcü?

Benim gibi bir playstationcuya sorsanız PS5 kolu derdim fakat Xbox'un kolu bence PC'de daha iyi. Sırf ikonlar Xbox diye uyuz olacaklar bile vardır. ABXY = X0KAREÜÇGEN olayını çözememek gayet normal. 8.1 bal gibi olur bence. Hiç olmasa DS4 gibi uygulaması vardır Xbox'un. 3000 Liraya Elite 2 var diye hatırlıyorum fakat onlar 4000 de olabilir pek bilmiyorum. Zaten 4000 liraya PS4 varken bir kola israf bence.

Benim gibi bir playstationcuya sorsanız PS5 kolu derdim fakat Xbox'un kolu bence PC'de daha iyi. Sırf ikonlar Xbox diye uyuz olacaklar bile vardır. Abxy = X0kareüçgen olayını çözememek gayet normal. 8.1 bal gibi olur bence. Hiç olmasa DS4 gibi uygulaması vardır Xbox'un. 3000 liraya Elite 2 var diye hatırlıyorum fakat onlar 4000 de olabilir pek bilmiyorum. Zaten 4000 liraya PS4 varken bir kola israf bence.

Elbette bu şekilde de çalışıyor. Tercih meselesi.

Değer. Ayrıca Xbox kit almak yerine 4 adet şarj edilebilir pil ve şarj istasyonunu alırsan sürekli döngüde tutup kullanabilirsin. 2 pil bittiği zaman dolu olana geçip boş olanları istasyona koyuyorsun.

Hocam pil konusunu araştırdım pillerin tanesinin 100 defa şarj olma ömrü varmış ondan dolayı Xbox şeyini tercih ettim hem içinde çürüme gibi bir risk i de olmaz arkadaşların dediklerine göre günde 3 saat kullanım ile 1 hafta yetiyormuş 8.1'e bağlanmaz ise kablo ile kullanacağım zaten ama bağlanırsa kiti sonradan alırım 1 hafta falan sonra içinden pil çıkıyormuş zaten.
Ekstra soru: Hatay a tahmini kaç günde gönderir MediaMarkt.

Hocam pil konusunu araştırdım pillerin tanesinin 100 defa şarj olma ömrü varmış ondan dolayı Xbox şeyini tercih ettim hem içinde çürüme gibi bir risk i de olmaz arkadaşların dediklerine göre günde 3 saat kullanım ile 1 hafta yetiyormuş 8.1'e bağlanmaz ise kablo ile kullanacağım zaten ama bağlanırsa kiti sonradan alırım 1 hafta falan sonra içinden pil çıkıyormuş zaten.
Ekstra soru: Hatay a tahmini kaç günde gönderir MediaMarkt.

Eğer Bluetooth mevcut ise 8.1'e bağlanmaması için hiçbir neden yok. Hatay'a ne kadar sürede gelir bilmiyorum maalesef. İstanbul için 3 gün civarı sürüyor.

Eğer Bluetooth mevcut ise 8.1'e bağlanmaması için hiçbir neden yok. Hatay'a ne kadar sürede gelir bilmiyorum maalesef. İstanbul için 3 gün civarı sürüyor.

Hmmm... Hatay a 1 hafta da mı gelir o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı