Çözüldü Xbox 9.nesil Controller PC kablolu bağlantı sağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kinloren

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni Xbox 9.nesil Controller aldım. Windows 11'de aşağıdaki kablo ile kullanmak istiyorum ama bağlantı sağlamıyor. Xbox düğmesini basılı tutuyorum yanıp sönüyor bir süre sonra sönüyor bağlantı sağlamıyor. Neden olabilir sizce? Yoksa iade etmek zorunda kalacağım.

https://www.hepsiburada.com/ge-sony...-kablosu-p-HBCV00000FL6HF?magaza=CRKTEKNOLOJİ

Çözüm
Kabloda Data özelliği yok büyük ihtimalle. O yüzden kullanamıyorsunuz. Type-C telefon kablonuz varsa onunla çalışır.
Resimde Data özelliği var gözüküyor. Bence ilk olarak farklı kablo ile deneyin. Başarılı olursa iade edersiniz.

Resimde data özelliği var gözüküyor. Bence ilk olarak farklı kablo ile deneyin. Başarılı olursa iade edersiniz.

Hocam kablolar çok yanıltıcı maalesef. Ya da satıcı. Aynı durum başıma geldi benim de.

Hocam kablolar çok yanıltıcı maalesef. Ya da satıcı. Aynı durum başıma geldi benim de.
Maalesef öyle hocam. Bazen bizler de zor durumda kalıyoruz. Tavsiye ettiğimiz ürün bile farklı çıkabiliyor.

Ugreen iyidir. Normal şartlarda çalışması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı