Elektronik Xbox 9. Nesil Gamepad 1760 TL

Bu sorunu yaşayan internette fazla kişi yok gibi, garip bir problem. Bana direkt 3 yıl garanti verdi ancak bahsettiğim analog muhabbeti yüzünden iade ettim, tekrar yolladım.

9. nesil gamepad ile 8. gamepadin analogları farklı gözüküyor, 9. nesilde analog içe basık ve içerisi tırtıklı değil, üstelik fazlasıyla küçük hem kaymaya sebep oluyor hem de parmak araya sıkışıyor. Gerçekten kötü bir mühendislik bu kolla FIFA'yi üst seviye oynayan birileri var mı gerçekten merak ediyorum. Ek olarak analogların ikisinde de çekip bıraktığımda farklı noktalarda duruyordu, muhtemelen bendeki ek olarak kusurlu bir üründü çünkü F710 ile aynı programda test ettiğimde analoglar sorunsuzdu.

Dualsense euroasia garantili olanlardan indirim yakalamaya çalışacağım ya da 8bitdo Pro 2 modeline yöneleceğim.

Pembe rengini almıştım 2025'e kadar garantisi vardı saçmaymış yeşil renkte aldım ama satmayı düşünüyorum kutu açmayacağım yoksa bakardım.
Teknolojik ürünlerde hep dört ayak üstüne düşerim ama bu defa yaş tahtaya bastık

Aslında bana çok hoş geldi. Garanti muhabbetini de dillendirme lütfen sinirleniyorum Ürünü açar açmaz mı kayıt yaptın acaba yoksa bir süre bekledin mi birkaç gün?

Akşam üstü geldiğinde direkt açtım, seri numarasından kayıt ettirdim. 9 eylülde garantisi başlamış gözüküyordu, 9 eylül 2026'ya kadar garanti verdi. Daha sonrasında DHL şubesine götürerek iade sağladım.

Bende Xbox 9.nesil gamepadi iade edip DualSense 5 alacağım gelınce deneyımlerımı paylaşırım.

Bende Xbox 9.nesil gamepadi iade edip DualSense 5 alacağım gelınce deneyımlerımı paylaşırım.
Garanti olayına dikkak et, piyasada sağlam gamepad olmadığı için özellikle fifa oyuncusu 1 senede analogları bozuyor ben gibi, o yüzden vatanda dualsense için stok bekliyorum gelmezse 2500 civarında euroasia garantililer satılıyor.

Tam da onu soracaktım sana kanka bu euroasia garantisi ne oluyor tam olarak ve Xbox'daki gibi her gamepade farklı garantı suresı verıyor mu Sony'i.

Bu arada siyah rengi yakında stoktaymış.

Dualsense'de pek iyi sayılmaz analog konusunda. Eğer hiç bozulmasın isteniyorsa paylaştığım 8BitDo iyi bu konuda. Hall effect analoglar sayesinde hem dead zone 0 hem de drift sorunu yaşanmıyor hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…