Elektronik Xbox 9. Nesil Gamepad 1760 TL

Yaşamazsınızda garantiden sıfır kolunuz gelmedi mi?

Hocam firamaya yolladım 0 ürün verdıler gene aynı şeyin laciverti seri nosu yok RT sürtüyor ve ithalatçı garantili sizce ne yapmalıyım.

+Olarak yeşil rengi güzelmi farem kulaklığım komple beyazda uyumlu olur mu?

Hocam firamaya yolladım 0 ürün verdıler gene aynı şeyin laciverti seri nosu yok RT sürtüyor ve ithalatçı garantili sizce ne yapmalıyım.

+Olarak yeşil rengi güzelmi farem kulaklığım komple beyazda uyumlu olur mu?
Microsoft ile iletişime geçin Xbox'ta garanti işleyişini detaylı bilmiyorum. Renk güzel ama iki şey dikkatimi çekti; Youtube videolarında ve kendi sitesindeki Velocity Green rengi ile bendeki biraz farklı duruyor ek olarak Analog videolarda ve sitede büyük gözüküyor, bendeki fazlasıyla küçük bir analog.

Microsoft ile iletişime geçin Xbox'ta garanti işleyişini detaylı bilmiyorum. Renk güzel ama iki şey dikkatimi çekti; YouTube videolarında ve kendi sitesindeki velocity Green rengi ile bendeki biraz farklı duruyor ek olarak analog videolarda ve sitede büyük gözüküyor, bendeki fazlasıyla küçük bir analog.

Sorun yok bende de kucuk alısırsınız.

Sorun yok bende de kucuk alısırsınız.
Elimden çok fazla kayıyor FIFA'da denedim, ürünü alacak arkadaşlar için kaliteli ve konforlu ancak büyük ellere uyumlu değil. İade vereceğim muhtemelen Dualsense geçiş yapacağım.

Gerçekten analog için çok fazla puan kırdım ve FIFA oynarken R1 - L1 tuşları çok yakın kalıyor.

Ele oturması= 10/9

Konfor - kalite= 10/10

Analog boyutu ve R1 - L1 tuşlarının yakınlığı= 10/2

Ellerimde o kadar büyük değil, normal bir insan eli.

Dosya Ekleri

• 20231007_153856.jpg
    20231007_153856.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Elimden çok fazla kayıyor FIFA'da denedim, ürünü alacak arkadaşlar için kaliteli ve konforlu ancak büyük ellere uyumlu değil. İade vereceğim muhtemelen Dualsense geçiş yapacağım.

Gerçekten analog için çok fazla puan kırdım ve FIFA oynarken R1 - L1 tuşları çok yakın kalıyor.

Ele oturması= 10/9

Konfor - kalite= 10/10

Hocam kabloyla bağlandığında gecikme olayı nasıl? Redditte kabloyla bağladığı halde gecikme yaşayanları gördüm.

Elimden çok fazla kayıyor FIFA'da denedim, ürünü alacak arkadaşlar için kaliteli ve konforlu ancak büyük ellere uyumlu değil. İade vereceğim muhtemelen DualSense geçiş yapacağım.

Ele oturması= 10/9

Konfor - kalite= 10/10

Bence eliniz büyük 17 cm elım var aşırı rahat.

Hocam kabloyla bağlandığında gecikme olayı nasıl? Redditte kabloyla bağladığı halde gecikme yaşayanları gördüm.
Kabloyla gecikme olması zaten mümkün değil, tak-çalıştır şeklinde sorunsuz çalıştı.
Bence eliniz büyük 17 cm elım var aşırı rahat.
Elim büyük değil, küçükte değil normal 1.83 boyunda 75 kilosunda birisiyim, aynı şekilde 17CM el orta parmaktan bileğe, parmaklarım kalında değil ki. Sorun bu da değil gerçekten analog yapısı çok küçük, bir maça girdim elimden acayip kayıyor, almak isteyenler bunuda göz önünde bulundursun.

Ürünün seri nosu hala tanınmıyor ve garanti süresi göremiyorum. Aslında garantisi olmasa bile ürünün Microsoft tarafından tanınması lazım. Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüm onlarda yardımcı olamadılar. Seri nonun tanınması için cihaz açıldıktan sonra 72 saat geçmesi gerekebileceği yazıyor internette, biraz daha bekleyeceğim. Olmazsa yapacak bişey yok

Ürünün seri nosu hala tanınmıyor ve garanti süresi göremiyorum. Aslında garantisi olmasa bile ürünün Microsoft tarafından tanınması lazım. Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüm onlarda yardımcı olamadılar. Seri nonun tanınması için cihaz açıldıktan sonra 72 saat geçmesi gerekebileceği yazıyor internette, biraz daha bekleyeceğim. Olmazsa yapacak bir şey yok.

Pembe rengini almıştım 2025'e kadar garantisi vardı saçmaymış :D yeşil renkte aldım ama satmayı düşünüyorum kutu açmayacağım yoksa bakardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı