Elektronik Xbox 9.Nesil Gamepad 2399 TL

2399.01 - 400 (parolapara) - 1000 (iyzico) - 500 (iyzico bayram) - 239.9 (iyzico itopya) = 259.11 e geldi. Iyzico 1000 TL indirimi gelen arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın.

Hocam 8BitDo pek kullanmıyorum. Bazen değişiklik olsun diye kullanıyorum o zaman da yarış oyunu oynamıyorum. Tetik şahsen çok önemli.

Bir de 8BitDo'nun titreşimi aşırı fazla, ayarsız. Tetiklerde falan da titreşim yok. Mesela böyle şeyler de önemli.

Uzun ömürlü olması ve rahatlığı açısından bütçesi olanlar alsın derim ama olmayanlar Wraith'den gale hall baksın derim. İyzico + Parolapara ile 300 küsure geliyor ve Xbox kolundan da 10 nesil ileride. 2K altının en iyisi bence.

2K üstüne çıkarsanız da zaten DualSense veya Xbox kolundan vazgeçmeyin, hiçbir üçüncü parti o 3K fiyatları hak etmiyor.

Hocam beleşe almışsınız resmen o 1000TL nereden geliyor ben İyzico'da göremedim.

Kişiye özelmiş tamam o da olsa çok iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam beleşe almışsınız resmen o 1000TL nereden geliyor ben İyzico'da göremedim.

Kişiye özelmiş tamam o da olsa çok iyi olurdu.

Evet hocam kişiye özel olduğu belirtilmiş linklediğim konuda. Ama benim İyzico hesabım yoktu direkt ve hesabı yeni açtım. Hesap açılır açılmaz anasayfada kampanya gözüküyordu bilginiz olsun.

Evet hocam kişiye özel olduğu belirtilmiş linklediğim konuda. Ama benim İyzico hesabım yoktu direkt ve hesabı yeni açtım. Hesap açılır açılmaz anasayfada kampanya gözüküyordu bilginiz olsun.

Hocam 2400 TL ödedikten sonra mı hesaba para geliyor ve bu gelen parayı nakit olarak çekebiliyor muyuz?

Hocam 2400 TL ödedikten sonra mı hesaba para geliyor ve bu gelen parayı nakit olarak çekebiliyor muyuz?

Evet ödüyorsun 400TL parolparayi geri cekebilirsin diğer 500 ude çekme taktikleri varmış bilen varsa yardımcı olur.

Katılmamış olabilirsiniz. Bana da gelmedi katılmamışım. Tüm kampanyalar bölümüne girip oradan bayağı aşağı inip İtopya seçmek lazım.

Bende 1500 TL'ye almış oldum.

Puuuuu gitti bizim indirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…