Elektronik Xbox 9.Nesil Gamepad 2399 TL

Bende Amazon Almanya'dan aldım. 1 kere drift oldu çok aşırı zorladığım için değiştirildi. Geçen gün yine yolladım bakım için sorunu yoktu yine değiştirdiler mesela. Ben sadece bakım istemiştim ama değiştirmişler. Hatta Amazon ile görüştüm yurtdışı ürün diye garanti yok ama isterseniz iade edebilirsiniz dediler 2 YIL geçmesine rağmen.

Onu da sattım gelir gelmez 2K'ya, 2.7K'ya yenisini almıştım, şimdi şansıma 1.5K'ya aldım diğerini iade etcem :D

Xbox'tan şaşmam ben. Evet o özellikler iyi ancak ben dikkatli kullanıyorum genelde sorun olmuyor. Xbox'ın hissiyatı vs çok güzel bence diğerleri veremiyor onu.
Bende Amazon Almanya'dan alınma 9. nesil Xbox gamepad sahibiyim. Garantisini aldığım zamanlarda Microsoft hesabıma tanımlamıştım ama sizin yaptığınız gibi garantiye nereden göndereceğimi tam olarak bilmiyorum. Garanti için Amazon ile mi iletişime geçeceğim?

Bende Amazon Almanya'dan alınma 9. nesil Xbox gamepad sahibiyim. Garantisini aldığım zamanlarda Microsoft hesabıma tanımlamıştım ama sizin yaptığınız gibi garantiye nereden göndereceğimi tam olarak bilmiyorum. Garanti için Amazon ile mi iletişime geçeceğim?
Hayır Microsoft'a göndereceksiniz. Garantiyi tanımladığınız yerde görürsünüz. Yurtdışı olduğu için Amazon sadece iade alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı