2399.01 - 400 (parolapara) - 1000 (iyzico) - 500 (iyzico bayram) - 239.9 (iyzico itopya) = 259.11 e geldi. Iyzico 1000 TL indirimi gelen arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın.
Hocam 8BitDo pek kullanmıyorum. Bazen değişiklik olsun diye kullanıyorum o zaman da yarış oyunu oynamıyorum. Tetik şahsen çok önemli.Microsoft desteği yazınca öyle anladım, pardon.
Hocam, “takoz” olayı hakkında bilgim yok.Tetikler kısa yazmışsınız bende EasySMX X15 var onunda kısa yapmışlar yarış oyunlarında direk araba gidiyor daha üst düzey kollarda düzeltmişler X20 ve X10 modellerinde öyle değilmiş. Hocam tetikler kısa ama yarış oyunları oynadıkça alışıyor musunuz ? daha oynamadım öyle yarış oyunu.
%25 bayram + %10 İtopya (İyzico) + 400 Parolapara bunlar hocam.
Hocam beleşe almışsınız resmen o 1000TL nereden geliyor ben İyzico'da göremedim.2399.01 - 400 (Parolapara) - 1000 (iyzi
2399.01 - 400 (Parolapara) - 1000 (iyzico) - 500 (iyzico bayram) - 239.9 (İyzico İtopya) = 259.11'e geldi. İyzico 1000 TL indirimi gelen arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın.
co) - 500 (iyzico bayram) - 239.9 (İyzico İtopya) = 259.11'e geldi. İyzico 1000 TL indirimi gelen arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın.
Katılmamış olabilirsiniz. Bana da gelmedi katılmamışım. Tüm kampanyalar bölümüne girip oradan baya aşağı inip İtopya seçmek lazım.Hocam bana yüzde 10 cashback gelmedi.
Hocam beleşe almışsınız resmen o 1000TL nereden geliyor ben İyzico'da göremedim.
Kişiye özelmiş tamam o da olsa çok iyi olurdu.
Evet hocam kişiye özel olduğu belirtilmiş linklediğim konuda. Ama benim İyzico hesabım yoktu direkt ve hesabı yeni açtım. Hesap açılır açılmaz anasayfada kampanya gözüküyordu bilginiz olsun.
Hocam 2400 TL ödedikten sonra mı hesaba para geliyor ve bu gelen parayı nakit olarak çekebiliyor muyuz?
Katılmamış olabilirsiniz. Bana da gelmedi katılmamışım. Tüm kampanyalar bölümüne girip oradan bayağı aşağı inip İtopya seçmek lazım.
Bende 1500 TL'ye almış oldum.
İstanbulkart veya Vodafone Pay ile çekebilirsiniz. Veya pil alın şarj edilebilir hiç çekmeden.Evet ödüyorsun 400TL parolparayi geri cekebilirsin diğer 500 ude çekme taktikleri varmış bilen varsa yardımcı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.