Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

KaizenG

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XPG 3600mhz 2x16
Asus Rog Strix GTX 1080 Tİ
Asus B450 MK II
Ryzen 5 5600
Meslek
Yazılım Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar birkaç yerde İtopya'da Xbox 9. nesilin 1260 TL olduğunu gördüm. Doğru mu doğruysa alınabilir bir konsol mu önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam İyzico ve Parolapara uygulamalarında cashback kampanyaları var onları combolayınca bayağı ucuz oluyor ben normal fiyatı 2350 TL olan gulikit KK3 Pro kolu 715 TL'ye aldım. Biraz araştırınca Xbox kolundan daha iyi bir seçenek olduğunu düşündüm. Kampanyanın son günü bugündü bitmiş olabilir ama yine de bir bakın isterseniz.

Hocam linkini atar mısınız? İtopya'da şu anda en ucuz 2900 lira gözüküyor da sepette.

Hocam dün Twitter'da görmüştüm bu yöntem ile ucuza alınabiliyor ama hâlâ çalışıyor mu bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dün Twitter'da görmüştüm bu yöntem ile ucuza alınabiliyor ama hâlâ çalışıyor mu bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Paylaşan benim zaten :D Xbox'ın fiyatı yükseldi.

O iş geçti. Fiyatı 2400 iken kampanya ile oraya geliyordu. Şimdi fiyatı yükseldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı