Xbox 9. nesil gamepad için adaptör gerekli mi?

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
Bu aşsam 9. nesil gamepad alacağım ama aklıma takılan bir soru var. Kutu içeriğinden sadece kol ve pil çıkıyormuş. Kablosuz adaptör falan hiçbir şey yokmuş. Adaptörü almam gerekir mi? 9. nesil kullananlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu aşsam 9. nesil gamepad alacağım ama aklıma takılan bir soru var. Kutu içeriğinden sadece kol ve pil çıkıyormuş. Kablosuz adaptör falan hiçbir şey yokmuş. Adaptörü almam gerekir mi? 9. nesil kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Bluetooth aparat alman yeterli olur.

Kablosuz kullanacaksanız bluetooth adaptör almanız gerekiyor. Aynı gamepad ile bu modeli kullanıyorum, herhangi bir kopma vs. gibi bir sorun yaşamadım memnunum.

Bu Bluetooth USB adaptörü alabilirsiniz, oldukça kaliteli. Aynı anda 8'e kadar Bluetooth cihazı bağlayabiliyordunuz doğru hatırlıyorsam.

Kablosuz kullanacaksanız Bluetooth adaptör almanız gerekiyor. Aynı gamepad ile bu modeli kullanıyorum, herhangi bir kopma vs. gibi bir sorun yaşamadım memnunum.

Adaptör almadan direkt Bluetooth ile bağlanmıyor mu gamepad? İzlediğim videolarda adaptörsüz direkt bağlanıyordu. Aklıma takılan bir diğer şey de şu bu adaptörler tam olarak ne işe yarıyor? Mesela bunlar olmadan kol zaten Bluetooth ile bağlanabiliyor PC'ye. Yani hâl böyleyken ne ise yaramış oluyor?

Adaptör almadan direkt Bluetooth ile bağlanmıyor mu Gamepad? İzlediğim videolarda adaptörsüz direkt bağlanıyordu.
PC'de Bluetooth varsa, adaptör almana gerek yok. Bu adaptör, PC'ye Bluetooth özelliği kazandırmak için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı