Xbox 9. nesil gamepad ile bilgisayarda oyun oynamak mümkün mü?

Yer
Sakarya
Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır bilgisayarda klavye ve mouse ile oyun oynuyorum. Konsollara ise hiç merakım olmadı. Ancak arkadaşlarımın önerisi üzerine bir gamepad (kontrolcü) almayı düşünüyorum. Bilgisayar için Xbox 9. nesil kol almayı planlıyorum fakat bu kola alışabilir miyim? Oyun oynamak daha mı kolay ve zevkli hale geliyor? Bu konuda pek fikrim yok. Sizce almalıyım mı? Bilgisi olan biri beni bilgilendirirse çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet mümkün, belki fps oyunlarında v.s alışman zor olur oynayamazsın ama yarış oyunlarında fifa oyunlarında gow ve diğer hikaye oyunlarında oldukça keyifli ve rahat bir deneyim sunuyor.

En kolay alışabileceğin oyun kolu olabilir bilgisayar için. Daha kolay olmuyor ama keyifli oluyor. Bazen zorlaşıyor nişan alırken falan ama alışınca zorlamıyor. İlla Xbox almak yerine buradaki arkadaşlara sor daha güzel oyun kolları tavsiye verebilirler.

Belli başlı oyunları kolla oynamak daha keyifli. Evet bilgisayarda kol kullanılır. Bende bu kolu kullanıyorum.
Evet mümkün, belki fps oyunlarında v.s alışman zor olur oynayamazsın ama yarış oyunlarında fifa oyunlarında gow ve diğer hikaye oyunlarında oldukça keyifli ve rahat bir deneyim sunuyor.
Mesela kol için hangi oyunları önerirsiniz?

En kolay alışabileceğin oyun kolu olabilir bilgisayar için. Daha kolay olmuyor ama keyifli oluyor. Bazen zorlaşıyor nişan alırken falan ama alışınca zorlamıyor. İlla Xbox almak yerine buradaki arkadaşlara sor daha güzel oyun kolları tavsiye verebilirler.
Sizin bildiğiniz pc için uygun kol var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı