Bu koldan almak istiyorum fakat özel şarj edilebilir batarya ve Bluetooth adaptöre param yetmiyor. Sadece kolu almak istiyorum. Yanında kablo geliyor mu? Kablo ile bağlayabilir miyim PC'ye?
@jestor O zaman sorun olmaz. Büyük ihtimal kablo kutu içeriğinde bulunuyordur. Alırken çalışanlara da sorarsınız. Çünkü her PC'nin wireless desteği olmayabiliyor. Ek Bluetooth adaptörü lazım olabilliyor. O yüzden genelde kablosu olur. XB kolları pille çalışıyor, bu yüzden de kablo kesinlikle şart oluyor. Son çıkan kolları pil kullanmayı bıraktı mı bilmiyorum.
@jestor o zaman sorun olmaz. Büyük ihtimal kablo kutu içeriğinde bulunuyordur. Alırken çalışanlara da sorarsınız. Çünkü her PC'nin Wireless desteği olmayabiliyor. Ek Bluetooth adaptörü lazım olabilliyor. O yüzden genelde kablosu olur.
PC anakartında Wireless, Bluetooth desteği var mı? Eğer varsa adaptöre falan gerek yok. Ben mesela anakartın kendi kablosuz özelliğini kullanıyorum. TP-Link türü adaptörlerin çalışıp, çalışmayacağı hakkında bilgim yok. Özel bir adaptöre ihtiyaç duyuluyor olabilir.