Bu koldan almak istiyorum fakat özel şarj edilebilir batarya ve Bluetooth adaptöre param yetmiyor. Sadece kolu almak istiyorum. Yanında kablo geliyor mu? Kablo ile bağlayabilir miyim PC'ye?
PC anakartında Wireless, Bluetooth desteği var mı? Eğer varsa adaptöre falan gerek yok. Ben mesela anakartın kendi kablosuz özelliğini kullanıyorum. TP-Link türü adaptörlerin çalışıp, çalışmayacağı hakkında bilgim yok. Özel bir adaptöre ihtiyaç duyuluyor olabilir.
Evet, yokmuş. Adaptör almak gerekecek maalesef. Veya kolu aldıktan sonra TP-Link ile deneyin. Belki çalışabilir. Adaptörler neredeyse kol kadar pahalı. Ama kablo ile kullanma seçeneğiniz var tabii. Kutu içerisinden o kablo çıkmasa bile pahalı değildir. Ben içeriğinde olduğunu düşünüyorum. Adaptöre o kadar para harcamaya gerek yok. Kablo derdinden kurtarsa da idare edersiniz.
Evet, yokmuş. Adaptör almak gerekecek maalesef. Veya kolu aldıktan sonra TP-Link ile deneyin. Belki çalışabilir. Adaptörler neredeyse kol kadar pahalı. Ama kablo ile kullanma seçeneğiniz var tabii. Kutu içerisinden o kablo çıkmasa bile pahalı değildir. Ben içeriğinde olduğunu düşünüyorum. Adaptöre o kadar para harcamaya gerek yok. Kablo derdinden kurtarsa da idare edersiniz.
İleride adaptör ve özel batarya alacağım. İçinden kablo çıkmasa da oradaki yetkililer bana uygun kablo için yardımcı olacaklar. Data transfer edebilen Type-C alacağım herhalde. Ayrıca 1 ayda konsolun fiyatı artmaz değil mi?
İleride adaptör ve özel batarya alacağım. İçinden kablo çıkmasa da oradaki yetkililer bana uygun kablo için yardımcı olacaklar. Data transfer edebilen Type-C alacağım herhalde. Ayrıca 1 ayda konsolun fiyatı artmaz değil mi?
Fiyat artışlarını tahmin etmek güç. Dövize bağlı olarak değişim gösteriyor. Ama şimdilik resmi fiyatlardan satılmaya devam ediyorlar. O yüzden artış olmaz. Karaborsacılar pahalıya satıyor. Resmi satıcılardan almak mantıklısı.
Neslini bilmiyorum, 2020 başında Xbox One S aldım, onun kumandasını kullanıyorum. Kablo olarak normal bir telefon için kullanılan şarj kablosunu kullanabilirsiniz. Normalde 2 adet Duracell pil ile göndermeleri lazım kumandayı.