Xbox 9. nesil gamepad nasıldır?

exfikret

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GL75 Leopard 9SDR Laptop
Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz
Memory 32.0 GB
NVIDIA GTX 1660Ti
Meslek
Editör
Aşağıdaki iki ürünü almayı düşünüyorum fakat emin olamadığım bazı sorular var. Sadece bu iki ürünü alarak "bilgisayar" üzerinden oyun oynayabilir miyim herhangi bir yazılım vb. yüklemem gerekiyor mu? Bunların yanında almam gereken bir şey var mı? "PC" üzerinde kullanacağım bu gamepadlerde ne kadar basarsan o kadar gaz veriyor gibi bir şey varmış o özellik PC üzerinde de çalışıyor mu? (Forza Horizon 5) Sadece Forza Horizon 5 oynamak için alıyorum uyumlu olmama gibi bir ihtimal var mıdır? Bluetooth ile mi bağlanıyor yoksa Wireless mi?

Not: Oyun orijinal.

Gamepad: MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şarj kiti: MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox gamepad konsolda nasıl çalışıyorsa aynı şekilde bütün özelliklerinde PC de de çalışır. Yazılım yüklemenize gerek yok yazılımı var ama kendi sistemine güncelleme atıyor elzem değil. Gaz için kullandığınız tuş pedal görevi görüyor evet ne kadar basarsanız o kadar gider ve o tuşlarda da Force feedback var. Herhangi bir oyuna uyumlu olmama ihtimali yok (çok eski olmadığı müddetçe). Ben aldığımdan beri kablo ile kullanıyorum o yüzden şarj kiti ve bluetooth/wireless cevapları yok bende.

Aşağıdaki iki ürünü almayı düşünüyorum fakat emin olamadığım bazı sorular var. Sadece bu iki ürünü alarak "bilgisayar" üzerinden oyun oynayabilir miyim herhangi bir yazılım vb. yüklemem gerekiyor mu? Bunların yanında almam gereken bir şey var mı? "PC" üzerinde kullanacağım bu gamepadlerde ne kadar basarsan o kadar gaz veriyor gibi bir şey varmış o özellik PC üzerinde de çalışıyor mu? (Forza Horizon 5) sadece Forza Horizon 5 oynamak için alıyorum uyumlu olmama gibi bir ihtimal var mıdır? Bluetooth ile mi bağlanıyor yoksa Wireless mi?

Not: Oyun orijinal.

Gamepad: MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şarj kiti: MICROSOFT XBOX OYUN VE ŞARJ KİTİ(9.nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Gaz hassasiyeti mevcut. Oyunlarda sorun çıkarmaz. Bluetooth ile bağlanıyor. 2 pil ile çalışıyor. Dilersen Type-C kablo ile de kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı