Xbox 9. nesil gamepad ne kadar eder?

Doğru yanlış yazmışım dolap sitesinde çok abartılı fiyat koymuşlar komisyonlardan sebep sanırsam.

Hocam dolapta komisyonlardan sebep fazla yazmışlar nerden satacaksınız siz?
Sahibinden üzerinden düşünüyorum. İkinci el alım satım ilanlarına da koymayı düşünüyorum (Technopattaki)

Dediğiniz gibi temiz olması ve garanti devam etmesi sebebiyle 1500-1800TL arası satabilirsin ama kutuya koyup kaldırdığında bozulacak bir ürün değil ve tekrar almak istediğinde 2 katı fiyat verebilirsin ilerde tekrar PC yada konsol alırım diyorsan kutusuna koyup bir köşede saklayabilirsin.
1500 de az gibi değilmi hocam, sahibindende garantisi bitmiş olanlara 1300-1500 istiyorlar

Dediğiniz gibi temiz olması ve garanti devam etmesi sebebiyle 1500-1800TL arası satabilirsin ama kutuya koyup kaldırdığında bozulacak bir ürün değil ve tekrar almak istediğinde 2 katı fiyat verebilirsin ilerde tekrar PC yada konsol alırım diyorsan kutusuna koyup bir köşede saklayabilirsin.
Evde bir tane daha var zaten ama ne öyle pek oynayacak kimsem var ne de artık eskisi kadar oyun oynamıyorum. son 3 aydır kendisi rafta toz tutuyor zaten. satmak şimdi aklıma geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı