Xbox 9. nesil gamepad nereden alınır?

ayberkmv1

Hectopat
Daha fazla  
Trendyol gibi sitelerde garantisiz veya garantisinin üzerinden 1 yıl geçmiş ürünler falan yollandığını yazmışlar. Amazon'da TR satıcısında kalmamış alabileceğim başka bir yer var mı? Microsoft TR garantili ve 0 ürün.

Buradaki tüm satıcılar garantisiz mi satıyor?

Bilmiyorum garantisiz demedim bazılarına garantisi 2 yıl 1 yıl geçmiş ürün yollandı diyenler olmuş yorumlarda o yüzden sadece satıcısı Microsoft veya Amazon TR olan satıcılarından almak istiyorum.

Bilmiyorum garantisiz demedim bazılarına garantisi 2 yıl 1 yıl geçmiş ürün yollandı diyenler olmuş yorumlarda o yüzden sadece satıcısı Microsoft veya Amazon TR olan satıcılarından almak istiyorum.

Mediamarkt satıyor aga o da güvenilirdir yani

Bir arkadaş 2022'den sonra alınan tüm kontrolcülerin 1 sene garantisinin olduğunu söylemişti. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de satılan aksesuar ürünler 1 yıl garantili oluyor. Tabi firma isterse 1 yıldan fazla da verebilir.

Bu konuları inceleyin.

iPhone yetkili satıcısı deniyor ve piyasaya göre çok ucuz güvenilir midir?

Bir arkadaş 2022'den sonra alınan tüm kontrolcülerin 1 sene garantisinin olduğunu söylemişti. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'de satılan aksesuar ürünler 1 yıl garantili oluyor. Tabii firma isterse 1 yıldan fazla da verebilir.

Donanım haberde biri yorum olarak söyleyin değiştirin demiş bu konuyu açmadan önce bakınırken aynı sorunu yaşayan birini görmüştüm aldığı Kol'un garantisi daha önceden başlamış gözüküyormuş Microsoft'la iletişime geçince ve faturayı yollayınca garanti süresini düzenlemişler.

iPhone yetkili satıcısı deniyor ve piyasaya göre çok ucuz güvenilir midir?

Donanım haberde biri yorum olarak söyleyin değiştirin demiş bu konuyu açmadan önce bakınırken aynı sorunu yaşayan birini görmüştüm aldığı Kol'un garantisi daha önceden başlamış gözüküyormuş Microsoft'la iletişime geçince ve faturayı yollayınca garanti süresini düzenlemişler.
Başka arkadaş da aynı olayı yaşamıştı fakat müşteri hizmetleri eğer düzeltirlerse 90 gün yapacaklarını söylemişti. Çok garip işliyor bu garanti olayı.

Beyaz rengini almıştım geçen hafta fakat stokta kalmamış, bu yüzden siyah rengini paylaşıyorum.

Ürün sıfır geldi ve kutusu açılmamıştı, garanti sorgulamasında 10.07.2025 yazıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı