Xbox 9. nesil gamepad vs DualSense

Dogukan_Boyraz

Hectopat
Daha fazla  
PC de ağırlıklı olarak hikayeli ve FIFA serisi için sizce hangisi? DualSense'in özellikleri çok güzel ama desteklenmesi sıkıntı. Her oyun için de sürekli ayar yapmakla uğraşmak istemiyorum pek. DualSense destekleyen oyun sayısı arttı mı? Steam'de son durum ne acaba? Bana biraz yardımcı olur musunuz? Gönlüm DualSense'den yana ama alıp da pişman olmak istemiyorum oyunları desteklemesi açısından. ( DualSense çıkana kadar Xbox'ın gamepadini PS e göre daha çok sevmişimdir ama DualSense ayrı bir hava kattı gibi)

PC de ağırlıklı olarak hikayeli ve FIFA serisi için sizce hangisi? DualSense'in özellikleri çok güzel ama desteklenmesi sıkıntı. Her oyun için de sürekli ayar yapmakla uğraşmak istemiyorum pek. DualSense destekleyen oyun sayısı arttı mı? Steam'de son durum ne acaba? Bana biraz yardımcı olur musunuz? Gönlüm DualSense'den yana ama alıp da pişman olmak istemiyorum oyunları desteklemesi açısından. ( DualSense çıkana kadar Xbox'ın gamepadini PS e göre daha çok sevmişimdir ama DualSense ayrı bir hava kattı gibi)

DualSense alalı 1 hafta olmadı çok memnunum bende PC'de kullanıyorum şu ana kadar FIFA oynadım ve Stray bitirdim. Gayet iyi tavsiye ederim.

Controller:DualSense - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game Dualsense destekleyen oyunlar burada var. Halihazırda Dualsense kullanıcısıyım, ben ileride Dualsense'in destekleyeceği daha fazla oyun olucak diye 6-7 ay evvel almıştım yanılmadım. Ayrıyeten ilk defa gamepad alıpta listedeki çoğu oyunu da Dualsense ile oynadığımda bambaşka bir deneyim oldu benim için. Ancak dediğiniz gibi her oyunu desteklemiyor, 3. parti yazılımla halledilebiliyor çoğu şey. (DSX) Şüphe götürmez gerçek Xbox gamepadi pc için tam desteğe sahip. Dualsense ile de oyun oynarsın ama gamepad tuşlarını oyunlarda Xbox tuşu olarak gösterir sinirini bozabilir bazen. Burada tercihini Dualsense'i destekleyen oyunları ne kadar oynuyacağını hesap etmen lazım.

mm Peki arkadaşlar bende aynı ikilemde gönlümde ps kolunda kalmışken bugün ilkkez 2koluda elime aldım denedim ve dükkan bana sıfırların yanında 2.ellerinide uyguna verebilceğini söylüyo tam çalışır halde. hem xbox hem dualsense kolları sadece bir sıfır dualsense fiyatına bırakıyor sizce worthmü yoksa 2.el'e girilmezmi ne dersiniz? 2. elden çok çekiniyorum ama olursada kafam daha rahat olur,zamanla birkaç ekstra msraf haricinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı