Pil düştükçe azalır zaten, pil göstergesinde hata olmuş olabilir.Xbox 9. nesil kol aldım elime 2 gün once geldi. Titreşim gecenki gune göre daha az geliyor ve pil %90 gösteriyor ama sizce bu normal mi?
Pil düştükçe azalır zaten, pil göstergesinde hata olmuş olabilir.
Pil düştükçe azalır zaten, pil göstergesinde hata olmuş olabilir.
Bir çözüm bulabildin mi? Durduk yere benimki de azalmaya başladı kablo ile oynamama rağmen.
Evet ben USB çoğaltıcı ile oynadığım için çok az güç gidiyormuş ve full pilden yemiş ama şuan full pil takmama rağmen LT tuşundaki trigger bazen çok az güç veriyor bazen çok fazla güç veriyor orası bozuldu galiba, alalı 1 ay bile olmadı.Vallahi hocam ben biraz daha kullanıp iade edip DualSense almıştım ama tüm olay pilde.
Hocam garantiye yollayın. Microsoft muhtemelen yenisini gönderir.Evet ben USB çoğaltıcı ile oynadığım için çok az güç gidiyormuş ve full pilden yemiş ama şuan full pil takmama rağmen LT tuşundaki trigger bazen çok az güç veriyor bazen çok fazla güç veriyor orası bozuldu galiba, alalı 1 ay bile olmadı.
Hiç onu beklemek istemiyorum ileride daha büyük bir sorun çıkarsa yollarım.Hocam garantiye yollayın. Microsoft muhtemelen yenisini gönderir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.