Xbox 9.nesil gamepd ve şarj kiti almak

Başlıkta yazdığı gibi 9.nesil gamepad ve Xbox şarj kiti almayı planlıyorum gamepad konusunda eminim ama şarj kiti konusunda emin olamadım. PC üzerinden kullanacağım ve yüksek saatleri göreceğim bu yüzden şarj olayı önemli. Videolarda gördüğüm kadarıyla Xbox kitinden bir de kablo çıkıyor galiba şarj olmasa da onunla oynayabiliyormuşuz sanırsam ama etrafımda kullanan olmadığından emin olamadım şarj kiti konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam en az 3500 mal olacak sana başka bir alternatife gidilebilinir.

Hocam gördüğüm kadarıyla Xbox gamepad kutusundan kablo çıkmıyor o Xbox şarj kiti kablosundan çıkıyor sanırım o yüzden de biraz kafama yattı ama senin Xbox harici bir şarj cihazı önerin varsa duymak isterim.

Telefonunuzla gelen bir USB C kablo varsa yeterli oluyor zaten. Tabii uzun olmayacaktır eğer biraz mesafeli oturuyorsanız bilgisayara, uzun bir USB C kablo almanız gerekebilir.

Şarjlı pil ve şarj cihazı için tavsiyem eğer yaşadığınız yerde gidebileceğiniz bir IKEA varsa, IKEA Stenkol şarj cihazı ve 4 pil beraber satılan (1900 mAh, ya da 2450 mAh kapasiteli 2 farklı AA boyutlu pil seçeneği var) paketlerden alabilirsiniz.

Şu anda internet stoğunda da var ama maalesef IKEA 199 TL'ye yakın kargo ekliyor. Yakında IKEA varsa magazadan almak daha mantıklı. Ama IKEA uzaksa yakacağınız benzine değmeyebilir mağazaya gitmek :)

Oldukça kaliteli pillerdir, hatta alabileceğiniz en iyi şarjlı pillerdir. (En iyisi Panasonic Eneloop ama onlar Türkiye'de yok, bulsanız bile gereksiz pahalı, Ladda piller Eneloop'la aynı fabrikada IKEA için Japonya'da üretiliyor)

2450 mAh kapasiteli olan paket 698 TL, kargo dahil 897 TL ye geliyor.

1900 mAh olan ise 498 TL, kargo dahil 697 TL

Telefonunuzla gelen bir USB C kablo varsa yeterli oluyor zaten. Tabii uzun olmayacaktır eğer biraz mesafeli oturuyorsanız bilgisayara, uzun bir USB C kablo almanız gerekebilir.

Şarjlı pil ve şarj cihazı için tavsiyem eğer yaşadığınız yerde gidebileceğiniz bir IKEA varsa, IKEA stenkol şarj cihazı ve 4 pil beraber satılan (1900 mAh, ya da 2450 mAh kapasiteli 2 farklı AA boyutlu pil seçeneği var) paketlerden alabilirsiniz.

Şu anda internet stokunda da var ama maalesef IKEA 199 TL'ye yakın kargo ekliyor. Yakında IKEA varsa magazadan almak daha mantıklı. Ama IKEA uzaksa yakacağınız benzine değmeyebilir mağazaya gitmek :)

Oldukça kaliteli pillerdir, hatta alabileceğiniz en iyi şarjlı pillerdir. (en iyisi panasonic eneloop ama onlar Türkiye'de yok, bulsanız bile gereksiz pahalı, ladda piller Eneloop'la aynı fabrikada IKEA için Japonya'da üretiliyor)

2450 mAh kapasiteli olan paket 698 TL, kargo dahil 897 TL'ye geliyor.

1900 mAh olan ise 498 TL, kargo dahil 697 TL.

Hocam çok teşekkür ederim tavsiyenizi düşüneceğim.

IKEA'dan almayacaksanız Duracell, Varta kalite olarak benzer kaliteli iki alternatif. F/P olarak ise GP Recyko modellerine bakabilirsiniz.

Hocam tavsiyen nedir peki pil ve cihaz için.

Bu seti alabilirsiniz. Kendimde kullanıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum. Olumsuz dönüş almadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı