Anladım hocam teşekkürler. Peki pildi şarjı uğraşmak yerine batarya alsam nasıl olur ? Oda şarj edilebilir değil mi?Duracell'den daha iyi. Kendim 5-6 sene Xbox One S kollarını Duracell şarjlı pillerle kullandım. Şimdi satıp 9. nesil kol aldım. Araştırarak da bu pilleri aldım. Bu pillerden daha iyi sadece 1-2 model daha var. Onların da fiyatı yüksek geldi. Recyko Pro, Duracell'den daha iyi değerlere sahip. GP zaten bilinen bir marka.
Bende batarya alacaktım fakat şöyle bir durum var. Hem yorumlarında çok hızlı bitiyor diyenler var. Hem çok pahalı hem de pili bitince kablolu kullanmak zorunda kalırsınız. Pilde bitince diğer ikiliyi takıp devam ediyorsunuz. O sırada diğerleri şarj oluyor.Anladım hocam teşekkürler. Peki pildi şarjı uğraşmak yerine batarya alsam nasıl olur ? Oda şarj edilebilir değil mi?
Çok teşekkürler tekrardan.Bende batarya alacaktım fakat şöyle bir durum var. Hem yorumlarında çok hızlı bitiyor diyenler var. Hem çok pahalı hem de pili bitince kablolu kullanmak zorunda kalırsınız. Pilde bitince diğer ikiliyi takıp devam ediyorsunuz. O sırada diğerleri şarj oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.