Xbox 9.nesil kol PS5 kolu ile değiştirmek saçma mı?

Elimde Xbox 9.nesil siyah bir kol var açıkçası çok kullanmadım maksimum 200 saat kullanmışımdır o da FIFA oynadığım için oldu ama kola herhangi bir zarar verme vs. olmadı. Xbox kolumu satıp PS5 kolu almak istiyorum bu kararım saçma bir karar mı olur?

PC için kullanıyorum.

PS5 kolu istememin nedeni PS oyunlarını daha iyi oynamak için yoksa Xbox kolunu kötülediğim yok.

Elimde Xbox 9.nesil siyah bir kol var açıkçası çok kullanmadım maksimum 200 saat kullanmışımdır o da FIFA oynadığım için oldu ama kola herhangi bir zarar verme vs. olmadı. Xbox kolumu satıp PS5 kolu almak istiyorum bu kararım saçma bir karar mı olur?

PC için kullanıyorum.

PS5 kolu istememin nedeni PS oyunlarını daha iyi oynamak için yoksa Xbox kolunu kötülediğim yok.
hocam eğer steam üzerinden oynayacaksanız bence pse geçmeyin çünkü steam tüm kolları sanki xbox koluymuş gibi algılıyor (yanlış bilmiyorsam) oyunda falan bilmediğiniz tuşlarla uğraşmayın (kasıtım mesela senin kolda üçgen tuşunu oyunda adam sana yuvarlakla yapıyorsun diyecek xbox kolu varsayıp kafanı karıştırıcak).

Cevaplarınız için teşekkür ederim zaten ilk başta iki kol arasında kalmıştım XBOX kolunu tercih etme sebebim daha rahat bir tutuşu olması ve PC desteğinin daha fazla olmasıydı geçenlerde PS5 kolu daha kullanışlı oldu diye bir yazı görmüştüm o yüzden değiştirsem mi diye düşünmeme sebep olmuştu. Cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederim zamanını ayırmış olmanız benim için önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı