Xbox 9. nesil kontrolcüde drift sorunu nasıl tamir edilebilir?

Legionx15

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 9.nesil bir Xbox kontrolcum var bilgisayarda Dark Souls 3 oynarken bir anda sağ analogda drift oluştu. İnternetten tonlarca video izledim çoğu geçici çözüm oldu ve canıma tak edip teknik servise götürme fikrine yer aldım ve teknik servisi arayınca, analog motorunun değişmesini söylemişti. Bunun fiyatı 600 lira gibi bir şey. İnternette izlediğim videolara göre genelde herkes içini açıp temizliyor. Sizce adam beni para uğruna kandırıyor mu? Kandırıyorsa da İstanbul'da bu kontrolcü driftini çözebileceğim bir servis önerebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, 9.nesil bir Xbox kontrolcum var bilgisayarda Dark Souls 3 oynarken bir anda sağ analogda drift oluştu. İnternetten tonlarca video izledim çoğu geçici çözüm oldu ve canıma tak edip teknik servise götürme fikrine yer aldım ve teknik servisi arayınca, analog motorunun değişmesini söylemişti. Bunun fiyatı 600 lira gibi bir şey. İnternette izlediğim videolara göre genelde herkes içini açıp temizliyor. Sizce adam beni para uğruna kandırıyor mu? Kandırıyorsa da İstanbul'da bu kontrolcü driftini çözebileceğim bir servis önerebilir mi?
Garanti varsa değişim yapılıyor ama eğer garanti yoksa tamir ettirmen lazım. Çünkü içini sökmek okadar kolay birşey değil. Ben menü butonu arzalı diye götürmüştüm membrane lastiğin koptuğunu görmüştük. 15 dakikada değiştirip tamir etmişti. Biraz merdiven altı biryer ama adam işini nasıl yaptığını biliyordu belli.

Hocam onun iç analogu değişmesi gerekiyor benimkide öyle oldu

Garanti varsa değişim yapılıyor ama eğer garanti yoksa tamir ettirmen lazım. Çünkü içini sökmek o kadar kolay bir şey değil. Ben menü butonu arzalı diye götürmüştüm membrane lastiğin koptuğunu görmüştük. 15 dakikada değiştirip tamir etmişti. Biraz merdiven altı bir yer ama adam işini nasıl yaptığını biliyordu belli.

Bu konudan önce o yere bakmıştım fena gibi durmuyor yarın spordan sonra gideceğim herhalde, zaten 600 lira fiyat çeken o elemandı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı