Xbox 9. nesil oyun kolu alınır mı?

Ebes

Decapat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Arkadaşlar merhaba, Xbox oyun kolunu almayı düşünüyorum son zamanlarda. FIFA falan oynamam Forza Motorsport ve ETS 2 girerim hep, kaliteli midir? Söylediğim 2 oyunda da işimi görür mü merak ediyorum.
Ekstra olarak Xbox Elite series 2 (arkasında ki pedallar özellikle) aşırı hoşuma gitti fakat fiyatı tuzlu. O fiyata direksiyon seti mi yoksa Elite series 2 mi daha mantıklı olur?

Arkadaşlar merhaba, Xbox oyun kolunu almayı düşünüyorum son zamanlarda. FIFA falan oynamam Forza Motorsport ve ETS 2 girerim hep, kaliteli midir? Söylediğim 2 oyunda da işimi görür mü merak ediyorum.
Ekstra olarak Xbox Elite series 2 (arkasında ki pedallar özellikle) aşırı hoşuma gitti fakat fiyatı tuzlu. O fiyata direksiyon seti mi yoksa Elite series 2 mi daha mantıklı olur?
Elite tarzı bir kontrol istersen KK3 Max önerebilirim. Ama 9. Nesil sizi asla pişman etmez.

Alınmaz.

Alınmaz.

Xbox Gamepad'den daha mı iyi bunlar. Ben şu an bir tane Xbox Gamepad'e sahibim bir tane daha almayı düşünüyorum eğer bunlar daha iyiyse bunlardan alayım.

Alınmaz.

Bu kollar aşırı kötü Xbox kolu yanında kullandım. Kimseye tavsiye etmem. Zamanında 400TL'ye almıştım.

Bunu atsa anlarım da, o rakip bile olamaz.

Bu kollar aşırı kötü Xbox kolu yanında kullandım. Kimseye tavsiye etmem. Zamanında 400TL'ye almıştım.
Sizin 400 liraya aldığınız kol bu değil.

Bu kol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00