Xbox 9. nesil oyun kolu alınır mı?

Düşünmeden yaşamak...

Benim tutarlılık seviyesi.
X bir indie yapımcının yaptığı oyunda bunu kullanabilecek misin peki? Bahsettiğim şey o :D

Xbox kolunun indirimli fiyatı ile çinçançon Gamesir'in normal fiyatı aynı :D

X bir indie yapımcının yaptığı oyunda bunu kullanabilecek misin peki? Bahsettiğim şey o :D

Xbox kolunun indirimli fiyatı ile çinçançon Gamesir'in normal fiyatı aynı :D
Fiyatı aynıyken bile tercih edeceğim ürün çinçançon Gamesir'ken birde üstüne konsol ürünü diye eklenen %100 vergi.

Şarjlı pil diye bir şey icat edildi 1859'da, bilgine.
Anladım gamepad'ler hakkında bilgin yok da mesajları da mı hiç okumadın. Konunun öncesinde arkadaş şarjı bittiğinde pili hızlıca değiştirmenin pratikliğinden bahsetmiş ona atıfta bulundum. Ben zaten T4 Cyclone Pro aldıktan sonra neredeyse hiç 9. nesil kullanmadım.

Anladım gamepad'ler hakkında bilgin yok da mesajları da mı hiç okumadın. Konunun öncesinde arkadaş şarjı bittiğinde pili hızlıca değiştirmenin pratikliğinden bahsetmiş ona atıfta bulundum. Ben zaten T4 Cyclone Pro aldıktan sonra neredeyse hiç 9. nesil kullanmadım.
"Anladım gamepad'ler hakkında bilgin yok"

Buradan sonrasını okumadım.

Sürekli pil alma olayından bahsediyorsun, şarjlı pilleri tekrar doldurabiliyorsun bitince. 4 tane al, 2'sini tak, diğer 2'si hazırda olsun, bitince diğerine geç, biten 2'sini doldur...

Büyük ihtimal Xbox alacağım 3 4 ay sonrasında Elite series 2'ye geçeceğim arkadaşlar. Xbox Türkiye kapsamında daha iyi bir müşteri hizmetleri ve memnuniyet sunduğu için tercih edilebilir kılıyor. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00