Xbox 9. nesil oyun kolu alınır mı?

Hocam kol çok iyi aktif olarak kullanıyorum, anakartımda Bluetooth yok. Dongle kullanıyorum belki ondandır bilmiyorum ama Bluetooth arayüzünü açmadan bende bağlanmıyor kol. 8bitDo ürünlerine de bakabilirsin onlar da çok iyi çok rahat.
Kablo ile bağlanmayı düşünüyorum, hem gecikme en aza iner. Gerçi dongle ile gecikme olmaz fakat ona da para vermek istemiyorum evde hazır kablo var zaten, alacağım teşekkür ederim.

Kablo ile bağlanmayı düşünüyorum, hem gecikme en aza iner. Gerçi dongle ile gecikme olmaz fakat ona da para vermek istemiyorum evde hazır kablo var zaten, alacağım teşekkür ederim.
Tam takım donanım, malzeme ve bir sürü özellikle gelen kontrolcü yerine Xbox seçmeniz üzücü doğrusu. Dongle'ı, şarj istasyonu çıkıyor içinden.

Tam takım donanım, malzeme ve bir sürü özellikle gelen kontrolcü yerine Xbox seçmeniz üzücü doğrusu. Dongle'ı, şarj istasyonu çıkıyor içinden.
Etrafımda ki bir çok oyuncu da Xbox’u kullanıyor, hepsi çok memnun. O yüzden farklılıktan ziyade garantici biri olduğum için onu tercih edeceğim, teşekkür ederim desteğiniz için.

Şahsen GameSir Nova Lite kullanıyorum. 15 saat civarı titreşim açık şekilde ömrü var ve 2 saatte komple şarj oluyor. 1 yıl oldu hala aynı, şahsen pil alıp üstüne durmadan şarj etmekten daha iyi batarya her zaman. 2 saat şarjda oynasam komple dolmuş oluyor zaten.

Xbox 9. nesil titreşim açık yaklaşık 20-25 saat gidiyor fakat şarjlı pil değiştirilebilir batarya gibi oyun esnasında pil bittiyse hemen çıkar tak yapıyorsun oyun bitince de şarja takıyorsun. Dediğim gibi pil/şarj mevzusunu ben hiçbir zaman avantaj dezavantaj olarak görmüyorum opsiyonel bir konu çünkü.

Etrafımda ki birçok oyuncu da Xbox'u kullanıyor, hepsi çok memnun. O yüzden farklılıktan ziyade garantici biri olduğum için onu tercih edeceğim, teşekkür ederim desteğiniz için.

Hocam ben yurt dışı markalarına bulaşmak istemediğimden ve tetik titreşiminden dolayı Xbox kolu aldım ve Bluetooth olmasına rağmen müthiş çalışıyor FPS oyunlarında bile fakat eğer nereden alırsam alayım iyisini alayım derseniz diğer arkadaşların önerilerini dikkate alın derim.

Xbox 9. nesil titreşim açık yaklaşık 20-25 saat gidiyor fakat şarjlı pil değiştirilebilir batarya gibi oyun esnasında pil bittiyse hemen çıkar tak yapıyorsun oyun bitince de şarja takıyorsun. Dediğim gibi pil/şarj mevzusunu ben hiçbir zaman avantaj dezavantaj olarak görmüyorum opsiyonel bir konu çünkü.

Hocam ben yurt dışı markalarına bulaşmak istemediğimden ve tetik titreşiminden dolayı Xbox kolu aldım ve Bluetooth olmasına rağmen müthiş çalışıyor FPS oyunlarında bile fakat eğer nereden alırsam alayım iyisini alayım derseniz diğer arkadaşların önerilerini dikkate alın derim.
Xbox 9. nesil'i aldım, şu anda çok memnunum teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı