Elektronik Xbox 9. Nesil siyah Gamepad 1938TL

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.721
Şarj istasyonunu ve pilleri nereden aldınız? Acaba link atar mısınız? Bende Xbox aldım.

İndirim bitmiş yine de ikisi bir arada fiyat fazla sayılmaz.

Bu ürün bence gereğinden fazla övülüyor tabii bu benim fikrim.
Ürünü aldıktan sonra 500 600 lira pil masrafı var ve pillerde uzun ömürlü olmuyor + USB dongle yok masaüstü PC'de kullanmak için + bir USB dongle almak lazım + bir masraf daha yani ürün 1600'e geldi 1700'e geldi demek yanlış bütün masrafları toplarsak bir avantajı kalmıyor.

Bu ürün bence gereğinden fazla övülüyor tabii bu benim fikrim.
Ürünü aldıktan sonra 500 600 lira pil masrafı var ve pillerde uzun ömürlü olmuyor + USB dongle yok masaüstü PC'de kullanmak için + bir USB dongle almak lazım + bir masraf daha yani ürün 1600'e geldi 1700'e geldi demek yanlış bütün masrafları toplarsak bir avantajı kalmıyor.
Şimdi şöyle bazı yerde haklısın bazı kısımda haksızsın.

Pilleri ben toplam 400TL'ye hallettim. 4 adet 2000Mah pil ve şarj aleti. Benim aldığım pilin 1500 kere şarj etme garantisi var yani uzun ömürlü. 25 saatlik kullanım sunuyor.

Şahsen ben bataryalı değil pilli kolları seviyorum çünkü bataryası bitince mecbur kablo takmak zorunda kalıyorsun. Ben ise pil değiştirip kaldığım yerden devam ediyorum.

PC'de isterse kablolu kullanabilir kişi veya 200TL'ye Dongle alabilir dediğin gibi.

Şimdi şöyle bazı yerde haklısın bazı kısımda haksızsın.

Pilleri ben toplam 400TL'ye hallettim. 4 adet 2000MAH pil ve şarj aleti. Benim aldığım pilin 1500 kere şarj etme garantisi var yani uzun ömürlü. 25 saatlik kullanım sunuyor.

Şahsen ben bataryalı değil pilli kolları seviyorum çünkü bataryası bitince mecbur kablo takmak zorunda kalıyorsun. Ben ise pil değiştirip kaldığım yerden devam ediyorum.

PC'de isterse kablolu kullanabilir kişi veya 200TL'ye dongle alabilir dediğin gibi.

Şimdi 1938 liranın üstüne 600 lira daha veriyoruz 2538 lira bu indirimli hali.
8bit Ultimate 2600 TL indirimsiz hali.
8bit şarj istasyonu stant görevi görüyor bu da artı olarak görsel bir güzellik sunuyor tabii bunlar sadece görüş sen seversin ben sevmem falan filan.
Ama şunu dersen şarjı bitince kablo takmak lazım bu sadece kendimizi kandırmak olur bu seviyede bir gamepad şarjını bitirmen için 10 12 saat aktif oynaman lazım bu da açıkçası biraz hayalpereslik.
Son olarak tercih meselesi ben sadece çok abartılan bir gamepad olduğunu düşünüyorum ucuz bir ürün değil.

Şimdi 1938 liranın üstüne 600 lira daha veriyoruz 2538 lira bu indirimli hali.
8bit Ultimate 2600 TL indirimsiz hali.
8bit şarj istasyonu stant görevi görüyor bu da artı olarak görsel bir güzellik sunuyor tabii bunlar sadece görüş sen seversin ben sevmem falan filan.
Ama şunu dersen şarjı bitince kablo takmak lazım bu sadece kendimizi kandırmak olur bu seviyede bir gamepad şarjını bitirmen için 10 12 saat aktif oynaman lazım bu da açıkçası biraz hayalpereslik.
Son olarak tercih meselesi ben sadece çok abartılan bir gamepad olduğunu düşünüyorum ucuz bir ürün değil.
Mecbur değiliz yani kablosuz kullanmaya bu kişiye bağlı bir şey. Ben 1700TL'ye satın aldım 3 hafta önce ve memnunum. Dongle zaten vardı sadece pil aldım. Ayrıyetten ben Xbox almayı düşünüyorum o yüzden bunu almam daha mantıklı benim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı