Xbox 9. Nesil vs. DualSense vs. GC 30 V2

Hangi gamepad tercih edilmeli?

• PS5 DualSense

Oy: 6 37,5%
  • Xbox 9. Nesil

Oy: 9 56,3%
  • MSI GC 30 V2

Oy: 1 6,3%

• Oy verenlerin toplamı
    16
Steam'in DualSense ile yuzde 100 uyumu var bu arada sorun yasamazsin o konuda da aradaki 700 TL farka degmez Xbox kontrolcusu ile. GC30 V2'ye bakma bile derim.
Hocam benim net sorum şu; kablosuz olarak FIFA 23 ve MK11 veya MK1 (gelince) oynamak istiyorum 3. parti uygulama yüklemeden. Kablo takmak istemiyorum. Kablosuz bu oyunlarda gecikmesiz, kopmasız oynayabilir miyim fiyattan bağımsız. PS kollarını küçüklüğümden beri kullanırım, en ergonomik o gelmiştir hep.

Hocam benim net sorum şu; kablosuz olarak FIFA 23 ve MK11 veya MK1 (gelince) oynamak istiyorum 3. parti uygulama yüklemeden. Kablo takmak istemiyorum. Kablosuz bu oyunlarda gecikmesiz, kopmasız oynayabilir miyim fiyattan bağımsız. PS kollarını küçüklüğümden beri kullanırım, en ergonomik o gelmiştir hep.

Kablosuz modda gecikme veya kopma bu Xbox ve DualSense kontrolculeri icin mumkun degil zaten. Iksi de o konuda asla sorun cikarmaz.

Kablosuz modda gecikme veya kopma bu Xbox ve DualSense kontrolculeri icin mumkun degil zaten. Iksi de o konuda asla sorun cikarmaz.
O halde sanırım geleneği bozmadan, DualSense alacağım. Teşekkür ederim tüm yorumlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı