Xbox 9. nesil vs DualSense

ceren1337

Centipat
Daha fazla  
PC için alacağım, genel olarak hikayeli oyunlarda kullanmayı düşünüyorum ama kardeşim futbol oyunları için de istiyor. Hangisi daha uyumlu olur? Eski konularda açık ara Xbox savunulmuş ama illaki bir şeyler değişmiştir diye düşünüyorum.

IMG-20250624-WA0097.jpg

IMG-20250624-WA0096.jpg

PC için alacağım, genel olarak hikayeli oyunlarda kullanmayı düşünüyorum ama kardeşim futbol oyunları için de istiyor. Hangisi daha uyumlu olur? Eski konularda açık ara Xbox savunulmuş ama illaki bir şeyler değişmiştir diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2519835

Eki Görüntüle 2519836
İkisinide kullanan birisi olarak söylüyorum. İkiside alınmaz çünkü Xbox kontrollerin pili wireless alman lazım tam deneyim buda aşağı yukarı 5 bin TL geliyor Dualsense kontrollülerin hala drift ve PC de uyumlu olmadığı oyunlar var. Onun yerine en 8bit 2C yönelebilirsin.

İki kolu denemiş birisi olarak. Xbox kolu aldım indirimde 2 tane. Bana hiç hitap etmiyor ellerim arkada birleşik oluyor ve rahatsız ediyor. DualSense aldım N11'den. 2 senedir problem yok ve oyunlardaki R2 l2 titreme olayı çok hoşuma gidiyor.

İkisinden birini seçmen gerekiyorsa Xbox controller öneririm. Fakat pil sorunu var malum. Pil şarj aleti alayım desen gereksiz pahalı 5k'ya falan gelir total. Bu yüzden 8BitDo vs. gibi diğer markaların ürünlerine yönelmen daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı