Xbox 9. nesil vs DualSense

Bir Xbox kullanıcısı olarak Dualsense, 9. Nesil Xbox kolundan daha iyi olduğunu düşünüyorum özelliklerinden dolayı fakat Dualsense özelliklerini kullanabileceğiniz oyun sayısı az. Fiyatlar aynı ise Dualsense al fakat fark varsa Xbox kontrolcüsü daha ucuz ise onu tercih et.

Bir Xbox kullanıcısı olarak DualSense, 9. nesil Xbox kolundan daha iyi olduğunu düşünüyorum özelliklerinden dolayı fakat DualSense özelliklerini kullanabileceğiniz oyun sayısı az. Fiyatlar aynı ise DualSense al fakat fark varsa Xbox kontrolcüsü daha ucuz ise onu tercih et.

Hocam Vatan'da tanıdığım var hem orada da piyasa fiyatlarına yakın oradan alacağım garantilik bir durum olursa (inşallah olmaz) bana oldukça yardımcı oluyor o konuda 1700 1800 Vatan'da (renklere göre değişiyor ortalama bu) Xbox'lar 1940 TL. + DSX uygulamasını satın aldım onu biraz inceledim destek olmayan ya da ayar gerektiren oyunlarda dahi tetik tuş özelliklerini kullanabiliyormuşuz. Ama kablosuzda Xbox'un süresi pillerden dolayı daha uzun gidiyormuş.

PC için Xbox kolu iyi fakat artık DualSense ile de sıkıntılar kalmadı gözüküyor. Bir Xbox kullanıcısı ve yaklaşık 18 adet kol sahibi olarak DualSense güzel kol diyebilirim.

Hocam gene rahatsız ediyorum ama DualSense'nin ayın sonuna kadar stokları tükenirse Xbox kolu almak mantıklı mıdır? (Vatan'dan alacağım elektronikte genelde internetle çok uğraşmak istemiyorum (fiyatlar yakın diye internetle ondan dolayı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nasıl sıkıntı yaşadınız mı?

Hocam burayı unutmuşum ancak bende 8 aydır DualSense kullanıyorum bir sorun yaşamadım. DSX kullanıyorum bir yandan tek sorun tuşların xayb olarak gözükmesi ki ben ona alıştım artık karıştırmıyorum. Oyunları oynarken onun harici PS özel oyunlarını PC'de oynarken (Uncharted gibi) özelliklerin tam olarak çalışması için Steam girdisini devre dışı bırakıyorum ve adaptive trigger gibi özellikleri kullanabiliyorum. Zaten kolun tutma şekli vs hakkında konuşmama gerek yok eli biraz büyük biriyseniz tam kavrayacaktır kolu.

Hocam burayı unutmuşum ancak bende 8 aydır DualSense kullanıyorum bir sorun yaşamadım. DSX kullanıyorum bir yandan tek sorun tuşların xayb olarak gözükmesi ki ben ona alıştım artık karıştırmıyorum. Oyunları oynarken onun harici PS özel oyunlarını PC'de oynarken (Uncharted gibi) özelliklerin tam olarak çalışması için Steam girdisini devre dışı bırakıyorum ve adaptive trigger gibi özellikleri kullanabiliyorum. Zaten kolun tutma şekli vs hakkında konuşmama gerek yok eli biraz büyük biriyseniz tam kavrayacaktır kolu.

Hocam Discord'dan bana ulasabılır mısınız?

1696766442260.png

Üzgünüm geri dönmemişim DualSense çok rahat kullanılıyor fakat tuşlar hep Xbox olarak gözüküyor yani Xbox'ı daha çok tercih ediyorum ama sadece birini kullanmak istiyorsanız DualSense alabilirsiniz tamamen kişisel seçim.

Üzgünüm geri dönmemişim DualSense çok rahat kullanılıyor fakat tuşlar hep Xbox olarak gözüküyor yani Xbox'ı daha çok tercih ediyorum ama sadece birini kullanmak istiyorsanız DualSense alabilirsiniz tamamen kişisel seçim.

Hocam onun bir sebebi de Microsoft PlayStation'a destek verselerdi eğer kendilerini bitirirlerdi ondan dolayı durum bu yani zararlı çıkacak olmasalardı yapılabilirdi kısaca özetlersem ve bu durum beni de üzüyor :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı