PC için DualSense vs Xbox 9. nesil

Değerli yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. Tercihimi Xbox 9. nesilden yana kullandım. İsteyen olursa deneyimlerimi anlatabilirim bu şekilde alacak kişilerede yardımım dokunur.

Değerli yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. Tercihimi Xbox 9. nesilden yana kullandım. İsteyen olursa deneyimlerimi anlatabilirim bu şekilde alacak kişilerede yardımım dokunur.
Hocam selamlar, bende pc’de DS4 ile oynuyorum yıllardır fifayı. Bu sene de öyle oynuyorum fakat artık değiştirmek istiyorum. Xbox 9. Nesil ve dualsense arasındayım aynı merak içerisindeyim. Xbox kolundan memnun musunuz acaba?

yarış oyunu oynuyorum. Pist yarışları. Logitech F310 var. xbox kolu almaya değer mi yoksa bu koldan da performans alabiliyorum kafam karışık açıkcası.

Hocam selam, bende PC'de DS4 ile oynuyorum yıllardır FIFA'yı. Bu sene de öyle oynuyorum fakat artık değiştirmek istiyorum. Xbox 9. nesil ve DualSense arasındayım aynı merak içerisindeyim. Xbox kolundan memnun musunuz acaba?

Hocam tek kelimeyle büyük rahatlık diyebilirim. Rahatlıktan kastım ele oturuşu ve tek tuşa basarak direk PC'ye bağlanması olsun büyük konfor. Çok memnunum her oyunda gamepadi görüyor ve sıkıntı çıkarmıyor almamın en büyük nedeni bu oldu. DualSense 5 almamamın nedeni de çoğu oyunda uygulamasını indirerek kullanmak ya da kablo ile bağlantı yapmak zorunda olmak bu benim için büyük problemdi o yüzden tercihim Xbox kolu oldu. Ha şey diyebilirsin analog tuşlarının yeri farklı alışmakta zorluk çekerim dersen kesinlikle öyle bir şey olmuyor. Ama sadece FIFA oynayacaksan bence DualSense alman daha iyi olur. İkisini de deneyip görmen lazım.

Yarış oyunu oynuyorum. Pist yarışları. Logitech F310 var. Xbox kolu almaya değer mi yoksa bu koldan da performans alabiliyorum kafam karışık açıkçası.

Hocam bende Logitech F710'dan geçtim. Aralarında fiyat farkına değecek bir fark yok bence ama Xbox kolundan sonra F710'u elime alınca aşırı rahatsız hissettiriyor. Eğer illa alacağım diyorsan kesinlikle pişman etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı