serhatkrtpe
Hectopat
Değerli yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. Tercihimi Xbox 9. nesilden yana kullandım. İsteyen olursa deneyimlerimi anlatabilirim bu şekilde alacak kişilerede yardımım dokunur.
Hocam selamlar, bende pc’de DS4 ile oynuyorum yıllardır fifayı. Bu sene de öyle oynuyorum fakat artık değiştirmek istiyorum. Xbox 9. Nesil ve dualsense arasındayım aynı merak içerisindeyim. Xbox kolundan memnun musunuz acaba?Değerli yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. Tercihimi Xbox 9. nesilden yana kullandım. İsteyen olursa deneyimlerimi anlatabilirim bu şekilde alacak kişilerede yardımım dokunur.
yarış oyunu oynuyorum. Pist yarışları. Logitech F310 var. xbox kolu almaya değer mi yoksa bu koldan da performans alabiliyorum kafam karışık açıkcası.Değerli yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. Tercihimi Xbox 9. nesilden yana kullandım. İsteyen olursa deneyimlerimi anlatabilirim bu şekilde alacak kişilerede yardımım dokunur.
Hocam selam, bende PC'de DS4 ile oynuyorum yıllardır FIFA'yı. Bu sene de öyle oynuyorum fakat artık değiştirmek istiyorum. Xbox 9. nesil ve DualSense arasındayım aynı merak içerisindeyim. Xbox kolundan memnun musunuz acaba?
Yarış oyunu oynuyorum. Pist yarışları. Logitech F310 var. Xbox kolu almaya değer mi yoksa bu koldan da performans alabiliyorum kafam karışık açıkçası.
Hocam hangisini aldınız acabaDeğerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Sanırım bende Xbox 9. nesil alacağım. Tek sıkıntım simetrik olmaması alışırım herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.