Xbox 9.nesil vs DualSense

wSilverhandw

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar1 yıl falan PS 5 kullandım sonra sattım ve şu an PC için satın alacağım. Yani lafın kısası DualSense alışığım ve hiç Xbox kullanmadım bana alışamam gibi geliyor. Ayrıca okuduğum bazı yerlerde DualSense'nin oyun desteğinin az oldugunu gördüm. Bu olay düzeldi mi bu yüzden Xbox almaya değer mi?

DualSense her zaman her açıdan çok daha iyi bir gamepad. Fakat PC için ise Xbox almak daha iyi daha mantıklı. PlayStation içinse DualSense. Bende hem PS5 var hem PC var 3 tane DualSense'im var PC de gene de DualSense kullanıyorum birçok şeyle uyumlu çalışıyor özellikle Sony acsessuaries uygulaması geldiğinden beri. Ama PC yönünde Xbox alınmalı.

9. nesil için iyi değil diyorlar ama. Bu arada PC için kesinlikle Xbox kolları daha iyi Steam'de bir oyun açıyorum ve kontrol ayarlarına hiç bulaşmadan takıp direkt oynamaya başlıyorum. Bende almadan önce alışamam diyordum ama ilk kullandığım gün daha rahat kullanışa sahip olduğunu gördüm.

Kupon ile 60 dolar. Yalnız gümrük sınırı için mail atman gerekiyor uğraşmak istemiyorsan alternatif bu var:

9. nesil önermiyorum PC için. Bütçen yetiyorsa üstteki attıklarım iyilerdir.

Cyclone 2 ayrıca burada da mevcut. PC için Xbox düzenli kollar daha iyi ama Xbox ve PS5'in kendi kolları gereksiz pahalı ve güncel 3. parti ürünlere karşı kalitesiz kalıyorlar. Bu attığımı alabilirsin Xbox 9. nesil yerine.

DualSense daha iyi bir gamepad ama PC de Xbox kolu kullanmak çok daha rahat DualSense ile oyuna girmeden önce 2 saat uğraşıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı