Xbox 9.nesil vs Razer Wolverine V2 Pro

magalegule

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU:Ryzen 5 5600 GPU:RX 6800 XT MERCURY MOTHERBOARD:ASUS PRİME B550-MK RAM:2x8 D41 TUF ALLIANCE RGB 3200 MHZ PSU:FSP HYDRO GSM LİTE PRO 750 WAT 80+GOLD SIVI SOĞUTUCU:GAMEPOWER SKADİ 240 ARGB
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar kendime kontrolcü bakıyorum hangisini tercih etmeliyim veya daha iyisi varsa önerir misiniz? teşekkürler.

8Bitdo Ultimate 2C öneririm, PC'de zaten Xbox kolu gibi çalışıyor, bir süre önce almıştım oldukça memnunum, fiyat olarak da uygun.

8BitDo Ultimate 2C öneririm, PC'de zaten Xbox kolu gibi çalışıyor, bir süre önce almıştım oldukça memnunum, fiyat olarak da uygun.

Ya en iyi şekilde gecikme vesaire uyumlu olması açısından PC'ye istiyorum. Dediğiniz kontrolcuye bakacağım sizce bu ikisi arasında butcede sorun yok hangisini seçerdiniz teşekkürler.

Gecikme istemiyorsan bütçen dar ise bunu al. Fantech Shooter III Oyun Kolu
Ama eğer bütçe varsa PC uyumluluğu Sony uygulaması sayesinde sorun kalmadı artık ki ben 4 yıldır PC de kullanıyordum ama DualSense bu işin en iyisidir.

DualSense alabilirim uygulama ve orijinal olarak İtopya'dan almayı düşünüyorum orijinal orada satılıyordur değil mi bir de bu hangi uygulama adı nedir nereden yükleyebilirim desteğin için teşekkürler.

Gecikme istemiyorsan bütçen dar ise bunu al. Fantech Shooter III Oyun Kolu
Ama eğer bütçe varsa PC uyumluluğu Sony uygulaması sayesinde sorun kalmadı artık ki ben 4 yıldır PC de kullanıyordum ama DualSense bu işin en iyisidir.

DualSense kablosuz kontrol cihazlarını PC, Mac ve mobil cihazlarla kullanma buradaki linkten mi yükleyeceğim uygulamayı ve Steam'de oynarken kontrolcüyü görüyor mu herhangi bir sıkıntı var mı her oyunda uyumlu mu?

DualSense alabilirim uygulama ve orijinal olarak İtopya'dan almayı düşünüyorum orijinal orada satılıyordur değil mi bir de bu hangi uygulama adı nedir nereden yükleyebilirim desteğin için teşekkürler.

DualSense kablosuz kontrol cihazlarını PC, Mac ve mobil cihazlarla kullanma buradaki linkten mi yükleyeceğim uygulamayı ve Steam'de oynarken kontrolcüyü görüyor mu herhangi bir sıkıntı var mı her oyunda uyumlu mu?

En ufak sıkıntı yok evet uygulama doğru hatta ve hatta Xbox uygulamasında bile 7-8 farklı oyunda bana mısın demiyor uyumluluk tam. DualSense en iyisi zaten bunu yaşayan herkes bilir. O yüzden şimdiden hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı