İnceleme Xbox 9.Nesil Wireless Gamepad

@fx_5200 Bu kontrolcunun titresim sesi boyle tiz degil değil mi normalde?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bu kadar olmuyordu herhalde.

Evet aynı araştırdığım kadarıyla 1 yıl oluyormuş gamepadlerin, eğer yanında şarz adaptörü falan çıkan modeller olursa onlarda ekleme oluyormuş garanti süresine.microsoft müşteri hizmetlerine yazıp 2 seneye çevirdim diyenlerde gördüm, ben henüz iletişime geçmedim.

Bende bu kadar olmuyordu herhalde.

Gecen hafta Amazon'dan aldigim Xbox kontrolcu baska bir sebepten dolayi iade olmustu ve tam hatirlamasam da cok daha toktu sanirsam ki bu kolda da el frenine bastigimda alt tarafi tok bir sekilde titriyor. Amazon'dan bir daha bu tarz ulasilabilir fiyatlarda ürün almam. Muhtemelen kullanilip iade oluyor ve testleri yuzeysel olduğu icin tekrar satiliyor. Her seyi suistimal eden bir kesim sağ olsun guzelim sistem yüzünden Amazon'dan alasim gelmeyecek bir daha bu tarz urunleri…

Amazon ile gorustum. 2 yil Amazon ve Microsoft garantiliymis urunler. Orada yazana takilmayin, sorun olmaz dedi temsilci.

Hocam bence yanlışınız var. Ben müşteri hizmetleri ile konuştum ve Türkiye'den satın aldıysanız 1 seneliği iki senelik yapıyorlar fakat benimki dış ülkeden alınma sadece bir yıl garantili.

Amazon ile gorustum. 2 yil Amazon ve Microsoft garantiliymis urunler. Orada yazana takilmayin, sorun olmaz dedi temsilci.
Satın aldıktan sonra Microsoft hesabınızda 2 yıl gözüküyorsa sıkıntı yok.

Ben konu içeriğinde belirttiğim gibi itopyadan aldım kayıt edince bir sene gözüküyor, iki sene olması için Müşteri hizmetlerini arayacağım o zaman Microsoft.

Steam oyunlarım için almayı düşünüyordum. İyi denk geldi konunuz, teşekkür ederim.
Parayı denkleştirince alacağım.
Umarım bir an önce denkleştirirsiniz hocam, şiddetle tavsiye ederim, arkana yaslanıp oyun oynama keyfi bir ayrı oluyor.

Evet tiz gelir sesi aynen böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…