İnceleme Xbox 9.Nesil Wireless Gamepad

Gecen hafta iade olan üründe bu ses yoktu sanirsam ya. Olsa rahatsiz olurdum cunku. Sizden sonra birkac videoya baktim ve dediginiz gibi duruyor sesler. Trigerlarda titresimler tiz. Sasirdim acikcasi. Ayrica video atip zahmet ettiniz, size de ayrica tesekkur ederim.

Kapanıyor bu titreşim sesi bildiğim kadarıyla, rica ederim.

Bataryalıdan ziyade pil için şarj aleti alabilirsiniz. Bende 4 pil ve 1 alet var. Pil bitince direk diğerini takıp devam edebiliyorum. Hiç zaman kaybetme gibi sorunum olmuyor. Bu sırada boş pilleri şarja takabiliyorum.

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Hiç arza vb bir sorun yaşamadım. Kol gayet güzel.

Alacaklara tavsiyem siyahı tercih edebilirsiniz. Bende beyaz var. Bir süre sonra kir tutabiliyor. Beyaz olduğu için de göze batıyor. Siyahta durum nasıl bilmiyorum.

Siyah modelini 2 senedir kullanıyordum hocam. Pil mevzusu beni hiç sarmıyor hep kablolu kullandım onun yüzünden. Dediğiniz gibi kullanımı kolay olabiliyor tabi ki ama hoşuma gitmiyor sadece.

Bu arada ben de 9.nesil gamepad aldım da LB tuşu RB tuşundan hafif daha sesli hissettirdi. Takılmam gereken bir durum mu sizce ?

Kesinlikle Microsoft garantili olanını alın. Kolun LT tuşu için garantiye yolladım sıfırla değişti. Steam kütüphanesi için büyük nimet, ben artık birçok oyunu gamepadle oynamaya başladım

Kesinlikle Microsoft garantili olanını alın. Kolun LT tuşu için garantiye yolladım sıfırla değişti. Steam kütüphanesi için büyük nimet, ben artık birçok oyunu gamepadle oynamaya başladım
Garantiye yollayınca sıfır ile mi değişiyorlar kesin. Yenilenmiş ürün diye bir şey görmüştüm sitelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…