İnceleme Xbox 9.Nesil Wireless Gamepad

Hiç test amaçlı denemedim, şarja arada sırada takarım hiç bakmıyorum kaç şarjı kaldığına oynarken hiç bitmedi elimde.
Pc'de bu şekilde şarj ile nasıl kullanılıyor? Pil takmadan bluetooth ile bağlayıp şarjlı mı kullanıyoruz?

Harika inceleme olmuş ellerine sağlık, bu denetleyici satın alacak olan kişiler için iyi bir fikir edinme aracı olmuş.
İncelemedeki ürünü bir süre kullandım ama alışamadım. Yıllardan beri tek denetleyici kullandım ve sanırım ölene kadar onunla devam edeceğim. Kendisinin görselini aşağıda bulabilirsiniz.

Xbox oyun kumandası en son çıkan 9. nesil mi? 10. nesil çıkmadı, değil mi?

Hocam çapraz yönler gelmiş yazmışsınız ama programda dpad sadece ana yönleri algılıyor, sizde de öyle mi?

Merhaba ürünü bugün teslim aldım bir şey sormak istiyorum. Kutu içinden Duracell pil çıktı ve onunla kullanıyorum. Kablo olarak da telefonumun kablosunu bağladım ve düzgün bir şekilde çalışıyor. Merak ettiğim içindeki pili kablo ile bilgisayara bağladığımızda şarj ediyor mu ? Yoksa pili şarj etmek için harici bir şarj kiti mi almak gerekli ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…