İnceleme Xbox 9.Nesil Wireless Gamepad

Merhaba öncelikle güle güle kullanın, ilk olarak telefon kablosuyla yani Type-C kablosuyla bağladığınızda kola pil takmanıza gerek yok, yani siz kablolu olarak kullanmış oluyorsunuz pilin o sırada bir işlevi yok. Kablosuz kullanmak istiyorsanız yani pil ile piller şarj edilebilir pil ise harici bir şarj kiti almanız gerekiyor. Özetle kablolu olarak bağlandığnızda pillerin takılı olması gerekmiyor içinde pilleri tutmayın ki sıcakta falan erime vesaire olmasın kolun içinde.

Teşekkür ederim. Ben sadece kablosuz kullanmayı düşünüyordum kabloyu çalışmasını test etmek için bağladım. Lakin bir göz attığımda 1.000 lira civarında görüyorum şarj kitlerini. Sizin kullandığınız önereceğiniz daha uygun fiyatlı bir kit var mıdır ?

4 pil dahil olarak almak isterseniz GP E411 Usb Şarj Cihazı + Recyko 2700 Serisi AA 4'lü Kalem Pil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Pilsiz şekilde almak isterseniz GP E411 AA 4'lü Usb Pil Şarj Cihazı (Pilsiz) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bugün sipariş verdim. Microsoft hesabıma nereden girip tanımlayacağım?

Bugün sipariş verdim. Microsoft hesabıma nereden girip tanımlayacağım?
Yanlış hatırlamıyorsam cihazı bağlayıp xboxta oturum açtığınızda otomatik gözüküyordu fakat gözükmez ise
Buradaki Cihazı kaydedin başlığı altında anlatılıyor. Güle güle kullanın.

Merhaba hocam bende Xbox kol almayı düşünüyorum ama beyaz ve yeşil renk arasında kaldım. Beyaz renkte aşınma veya sararma gibi bir sorun yaşadınız mı acaba?

Merhaba hocam bende Xbox kol almayı düşünüyorum ama beyaz ve yeşil renk arasında kaldım. Beyaz renkte aşınma veya sararma gibi bir sorun yaşadınız mı acaba?

Yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…