İnceleme Xbox 9.Nesil Wireless Gamepad

Merhaba,
Bu controllerdan 2 adet aldım ama ikisinde de bluetooth bağlantısında sorunlar yaşıyorum. Ya hiç bağlanmıyor ya da bağlanınca 20 - 30 saniye boyunca saniyede 1-2 kere bağlanıp bağlanıp kopuyor ve sonrasında tamamen kopuyor. Çinden aldığım farklı bir controller ile denedim yine aynı sorunla karşılaştım ama bluetooth kulaklık vs bağlayınca bir sorun olmuyor. Bluetooth alıcısı olarak anakart içinden çıkan wifi antenini kullanıyorum. Bluetooth driverları kaldırıp yeniden kurmaya çalıştım ama kaldıramadım, bir çözümü var mıdır?

Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu kontrolcünün tam işlevsel şekilde kablosuz bağlanması için ayrı bir kablosuz bağlantı aparatı var onunla kullanmak gerekiyor.

Wifi anteni yerine tplink ub500 kullandım sorun çözüldü

Hocam ürün nasıl? Fotoğraf paylaşma şansınız var mı?

Hocam şu an evde değilim o yüzden fotoğraf koyamıyorum maalesef ama deneyimlerimi söyleyeyim. Öncelikle tasarımı bence çok iyi almadan önce ghost cipher ile arasında kalmıştım ama iyi ki bunu tercih etmişim. Ben aldığımda yanına 4'lü şarj edilebilir pilde almıştım bu da 600-700TL bir şey tutuyor olması lazım. Bende şu an DualSense kolu da var ikisi arasındaki en büyük fark ergonomik yapıları ve kol özellikleri. Bence ergonomik olarak kesinlikle Xbox kolu önde tutuşu DualSense'ye göre çok rahat gerçekten ben bunu DualSense kullanmaya başladıktan sonra fark ettim. Xbox kolu windowsda çok stabil çalışıyor direk Bluetooth ile bağla bitti başka bir şey yapmana gerek yok. Özellik kısmında bence DualSense çok daha önde ama PC için kullanıyorsan kablosuz bağlandığında tüm özelliklerini kullanamıyorsun. Eğer PC için alacaksan Xbox kolu önerimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…