Resul Çukur
Centipat
Arkadaşlar ben Forza Horizon 4, Need for Speed Payback ve GTA 5 oynamayı düşünüyorum. Xbox alsam olur mu bu 3 oyun?
Son düzenleyen: Moderatör:
Game pass ne işe yarıyor biraz anlatırmısınNeden alınmasın? Eğer evde 4K TV varsa, bir de One X alırsan tadından yenmez. Bir de Gamepass al. Of ne güzel sana, benim bile canım PC yerine Xbox çekti.
Henüz çok bir şey bilmiyoruz. Duyrulduktan sonra konu açarsın daha iyi cevap bulmuş olursun.Hangisini alayım xbox serisinden s ve x vardı galiba hatırlamıyorum bide ne farkı var
Game pass ne işe yarıyor biraz anlatırmısın
Game pass aylık üyelik karşılığında bir çok oyunu oynama fırsatı veriyor. Örneğin 3 aylık bir üyelik aldın burada ki oyunlardan hangilerini istersen satın almadan indirip oynuyorsun. Süresi bitince tekrar ödeme yapman gerek. 2 senedir kullanıyorum sadece 2 Kutu oyunum var hep EA Access ve game pass üyelikleriyle oynadım bir çok oyunu da bitirdim. Sürekli indirim oluyor zaten.Hangisini alayım xbox serisinden s ve x vardı galiba hatırlamıyorum bide ne farkı var
Game pass ne işe yarıyor biraz anlatırmısın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.