İptal edersen gider diye tahmin ediyorum.Yani parolaparadan aldığım cashback alıncak ama diğer siparişe indirim uygulamayacak
Tekrar'dan yararlanabilirsin bu arada.
İptal edersen gider diye tahmin ediyorum.Yani parolaparadan aldığım cashback alıncak ama diğer siparişe indirim uygulamayacak
2.maddeye göre tekrar katılım sağlayabilirim herhalde deneyeceğim gibi şansımı zorlayacamİptal edersen gider diye tahmin ediyorum.
Tekrar'dan yararlanabilirsin bu arada.
Eki Görüntüle 2517240
Eğer sabahtan akşama oynarsan 2 günü rahat götürüyor. Ama ara sıra kullanırsan 1 hafta, hatta 2 haftayı bile zorluyor.Kaç saat kullanım süresi sunuyor, kullanan var mı?
Kargoyla 1048 TL. Cashbackler geldi bana.İyzico ile ilk ödemeye 500 TL kampanyası 1000 TL ve üzerine, ancak ürün 999 TL. Kampanya bu üründe geçerli değil eğer kargo ücretiyle falan 1000 TL'yi aşmıyorsa.
Ha iyi o zaman.Kargoyla 1048 TL. Cashbackler geldi bana.
Kargoyla 1048 TL. Cashbackler geldi bana.
Vodafona Pay'in de verdiği 100 TL ile bedavaya geldi.Şimdi 100 TLyemi geldi hocam bende alayim diyorumda 2 ayri hesap acacağım sanırım.
1000 TL'yi aşıyor kargo ile kendim alıp öyle paylaştım zaten.İyzico ile ilk ödemeye 500 TL kampanyası 1000 TL ve üzerine, ancak ürün 999 TL. Kampanya bu üründe geçerli değil eğer kargo ücretiyle falan 1000 TL'yi aşmıyorsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.