Xbox Xbox 9. Nesil Gamepad İyzico ve Parolapara kampanyalarıyla 2000TL!

xbox gamepad alma işini iyi düşünmek lazım 2kya sanki daha dolu kollar var. daha önce gamesir kullanıyordum ardından xboxa geçtim malzeme kalitesi falan daha iyi hissettiriyor evet ama rb lb ve yön tuşları hiç kullanışlı gelmiyor modlanabilmesi falanda güzel bir özellik oluyordu. ayrıca xboxın pil ile kullanılması olayı da can sıkıcı. ama güzel fiyat
Şimdi fiyat veya özellik konusunu hariç tutarak söylüyorum. Şarjlı pil alırsanız(Bende Duracell 2500mah var)Xbox kolu şarj bakımından daha avantajlı. Ben yıllardır 4 tane şarjlı pille kullandım. 2 tanesi 20 saatin üzerinde çalışıyor. Bitince hiç beklemeden çıkarıp diğer 2 pili takıyorum. Biten pilleri şarja koyuyorum. Oyun hiç yarıda kesilmiyor. Nitekim bu pillerin de dahili lityum pillerin de bir ömrü var. Şarjlı pillerin ömrü bitince hop yenisini alıp devam ediyorsunuz. Dahili lityum pilde ise uğraşmak lazım🙂.

Ha 2 bin Xbox koluna verdin. 1000 TL de şarj edilebilir pil ve şarj aletine verdin. Toplam 3000 TL'ye bu kol alınmaz🙂. Eskidi artık. Daha ucuza hall effect'e, 1000hz polling rate, dahili şarj standına sahip kontrolcü alınabilir.

Bunu alacağınıza KAPLAN200 kodu ile indirimde şunu alın daha mantıklı;

hocam 2-3 gündür araştırıyorum. Birkaç farklı kişiden Machenike G3 V2 önerisi gördüm ama elle tutulur bir inceleme yok. Forumda bir arkadaş incelemiş yabancı kaynak bile yok. Gecikme değerleri, trigger hassasiyeti vs bilginiz var mı?

hocam 2-3 gündür araştırıyorum. Birkaç farklı kişiden Machenike G3 V2 önerisi gördüm ama elle tutulur bir inceleme yok. Forumda bir arkadaş incelemiş yabancı kaynak bile yok. Gecikme değerleri, trigger hassasiyeti vs bilginiz var mı?
Uzun zamandır kaliteli bir gamepad arıyordum ve sonunda Machenike G3 V2’yi deneme şansı buldum, gamepad konusunda forumda bilgili birisinden destek aldım kendileri önerdi. İlk izlenimim: tetik hassasiyeti mükemmel Hall effect sensörlü tetikler sayesinde bastığın anda tepki veriyor ve ne kadar bastığını çok iyi algılıyor. Özellikle yarış oyunlarında gaz ve fren kontrolü tam anlamıyla akıcı ve doğal geliyor. Trigger'larda ölü bölge neredeyse yok gibi; çok hafif bastığımda bile oyun algılıyor. Ama şöyle bir kötü haberim var stoklar bitmiş

Uzun zamandır kaliteli bir gamepad arıyordum ve sonunda Machenike G3 V2'yi deneme şansı buldum, gamepad konusunda forumda bilgili birisinden destek aldım kendileri önerdi. İlk izlenimim: Tetik hassasiyeti mükemmel Hall effect sensörlü tetikler sayesinde bastığın anda tepki veriyor ve ne kadar bastığını çok iyi algılıyor. Özellikle yarış oyunlarında gaz ve fren kontrolü tam anlamıyla akıcı ve doğal geliyor. Trigger'larda ölü bölge neredeyse yok gibi; çok hafif bastığımda bile oyun algılıyor. Ama şöyle bir kötü haberim var stoklar bitmiş

3 gündür sepetimdeydi dün tam sipariş verecektim stok bitmiş. Hem hall effect stick ve triggerları olması hem kendi dock u olması sebebiyle alacaktım yetişememişim :(

BIGBIG WON Gale Hall hakkında bilginiz var mı? 150 TL fazla sadece

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı