Xbox BF5 ilerlemesi PC'ye taşıyabilir mi?

boeingboy

Decapat
Katılım
24 Mayıs 2021
Mesajlar
308
Yer
Gökyüzü
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Xbox'tayken Game Pass ile BF5'de bayağı bir ilerleme katetmiştim. Gerek silah konusunda gerek kaplama, kıyafet vs. bir sürü ilerlemem vardı. Bilgisayara geçince yine aynı Game Pass hesabımla oynamaya başladım fakat yeni bir hesapla başlattı. Origin hesabını Game Pass'e bağladığım için mi oldu? Origin'i iptal edip Game Pass hesabımla oynayabilmem mümkün mü? Veya ilerlememi Origin hesabıma aktarabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bildiğim kadarıyla Ultimate sahibiyseniz PC ve konsolda aynı ilerlemeye devam edebiliyorsunuz. Normal Game Pass için bilmiyorum.

Toplu almıştım Xbox'tayken Ultimate hesabı şu an. Ama PC'ye geçince Origin hesabını bağlattığı için onun üzerinden oynatıyor. EA Play desktop uygulamasını silsem EA Play'deki oyunları Game Pass üzerinden oynayabilir miyim acaba?
 
Oyunda Xbox Play Anywhere desteği varsa taşıyabilirsiniz. Gears 5 gibi. Gördügüm kadariyla Battlefield 5'de bu özellik yok. Battlefield 4'de de yoktu. Bu özelligin sadece Ultimate icin özel olacagini sanmiyorum.

Gears 5'de asagidaki ibare belirtilirken, Battlefield 5'de böyle bir sey yazilmamis.

Gears 5.png
 
Oyunda Xbox play anywhere desteği varsa taşıyabilirsiniz. Gears 5 gibi. Gördügüm kadariyla Battlefield 5'de bu özellik yok. Battlefield 4'de de yoktu. Bu özelligin sadece Ultimate için özel olacagini sanmiyorum.

Gears 5'de asagidaki ibare belirtilirken, Battlefield 5'de böyle bir şey yazilmamis.

Eki Görüntüle 1062685

Anladım teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı