Xbox bitti mi?

Bitmesi için bir sebep yok. Bu zamana kadar hemen hemen tüm oyunlarda fiyatlar uygundu, bu fiyat hatalarını yavaş yavaş düzeltiyorlar. Yeni çıkan oyunlar ise Steam'den dahi yüksek fiyattan çıkabiliyor.

Ancak gamepass ile gayet de devam edilebilir. Eğer orta-yüksek seviye bir sisteminiz yoksa Xbox da tercih edebilirsiniz.

Bitmesi için bir sebep yok. Bu zamana kadar hemen hemen tüm oyunlarda fiyatlar uygundu, bu fiyat hatalarını yavaş yavaş düzeltiyorlar. Yeni çıkan oyunlar ise Steam'den dahi yüksek fiyattan çıkabiliyor.

Ancak Game Pass ile gayet de devam edilebilir. Eğer orta-yüksek seviye bir sisteminiz yoksa Xbox'da tercih edebilirsiniz.

Hocam normalde iyi bir sistemim var fakat Xbox Series S de var normalde satacaktım ama satmayı istemiyorum satmamı düşündüren sadece Game Pass fiyatı.

İnsanlar bazı özel oyunları PS'ye gitti diye bitti diyor genelde. Bence Türkiye için hala kullanabilir bir seçenek. Mağazası gerçekten uygun diğer mağazalara göre. Her oyunda değil tabii ki, özellikle yeni çıkanlar aynı fiyattan çıkıyor, daha eski oyunlar için diyorum.

Benim tercih etme sebebime geleyim, ucuz oyun, geriye dönük oynama 360/Xbox Original oyunları (PS2-PS3 dönemi), Quick Resume olayı, Game Pass ile Xbox oyunlarını çıktığı gibi oyun fiyatından daha ucuza konsolda oynama olayı vesaire.

Ben seviyorum markayı ama son dönemlerde aşırı agresif zam yaptılar, çok gereksizdi açıkçası. Fakat en azından yarı kapalı bir ekosistemi olduğu için endişe etmiyorum. PC tarafı da var Xbox'un.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı