Kablo dışında şansın yok.Arkadaşlar bilgisayarımda Bluetooth var. Ancak sürekli bağlantı kesiliyor kasaya çok yakın olmama rağmen. Bunu PC'ye BT dışında bir bağlama yöntemi yok mu? Kablosuz olarak.
Veya 1300tl vererek bunu alabilirsin.Arkadaşlar bilgisayarımda Bluetooth var. Ancak sürekli bağlantı kesiliyor kasaya çok yakın olmama rağmen. Bunu PC'ye BT dışında bir bağlama yöntemi yok mu? Kablosuz olarak.
Arkadaşlar bilgisayarımda Bluetooth var. Ancak sürekli bağlantı kesiliyor kasaya çok yakın olmama rağmen. Bunu PC'ye BT dışında bir bağlama yöntemi yok mu? Kablosuz olarak.
Bluetooth dışında demiş.Ucuz bir tane USB BT 5.0 üzeri alıcı al everes TP-Link falan.
Bluetooth dışında demiş.
Bunu alınca BT olmadan mı bağlıyor?Kablo dışında şansın yok.
Veya 1300tl vererek bunu alabilirsin.
![]()
Microsoft Xbox Wireless Adapter Kablosuz Adaptör Xbox One - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Xbox Wireless Adapter Kablosuz Adaptör Xbox One yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
BT bağlantısı istemiyorum hocam başka yolu var mı diye sordum aslında. Çünkü zaten BT güncel ancak yine de kopuyor, bununla uğraşmak yerine bu kablosuz fareleri, kulaklıkları bağladığımız gibi dongle ile BT olmadan oluyor mu diye merak ettim.Ucuz bir tane USB BT 5.0 üzeri alıcı al everes TP-Link falan.
PC'deki bozuk değil bence çünkü bağlıyor, sonra kopuyor ama her an kopuyor tabii oynanmıyor böyle olunca da. Bu 9.nesil kolu BT dışında kablosuz kullanmanın hiçbir yolu yok mu?![]()
MERCUSYS MA530 Bluetooth 5.3 Nano USB Bluetooth Adaptör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
MERCUSYS MA530 Bluetooth 5.3 Nano USB Bluetooth Adaptör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanawww.mediamarkt.com.tr
Kablosuz demişin BT dışı yok. PC'deki bozuksa yeni bir tane edin. 1 2 mt değil 10 mt çekiyor senin BT alıcın arızalı büyük ihtimal. Bende 3 tane orijinal kol var. Kısa mesafeyi geçtim 5mt sorunsuz çalışması lazım.
Kablo ve BT var bir tek arkadaşın attığı eski nesil Xbox kolları için onlarda BT yok. Yeni seri kollar bağlanır mı bilmiyorum.
Hepsi Bluetooth temelli teknoloji.Bunu alınca BT olmadan mı bağlıyor?
Masaüstü kullanıyorum.Hepsi Bluetooth temelli teknoloji.
Dongle da Bluetooth temelli fakat tek ona has.
Attığım alıcı bağlar. Laptoptan oynuyorsunuz büyük ihtimalle. TP-Link veya ASUS BT 500 daha iyi performans verir.
Bunu takınca kolu kendisi algılıyor değil mi hocam bir şey yapmaya gerek yok?Masaüstü kullanıyorum.
Masaüstü kullanıyorum.
Bunu takınca kolu kendisi algılıyor değil mi hocam bir şey yapmaya gerek yok?
Anlamadım hocam böyle şeylere yabancı olduğumdan. Şimdi bu attığınız linkteki ürünü alıp kasaya taktıktan sonra başka bir şeye daha mı ihtiyaç var?Bağlaman gerekiyor kendi kendine algılayamaz. Gidip 5.3 Bluetooth adaptörü al hem aynı performans olur. Kasanın da ön portuna tak. USB 3.0.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.