Xbox Controller Bluetooth olmadan bağlama yöntemi var mı?

sinezorro

Kilopat
Arkadaşlar bilgisayarımda Bluetooth var. Ancak sürekli bağlantı kesiliyor kasaya çok yakın olmama rağmen. Bunu PC'ye BT dışında bir bağlama yöntemi yok mu? Kablosuz olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım hocam böyle şeylere yabancı olduğumdan. Şimdi bu attığınız linkteki ürünü alıp kasaya taktıktan sonra başka bir şeye daha mı ihtiyaç var?

Bağlanma kısmı kitapçıkta detaylıca yazıyor YouTube'da kimse detaylı anlatmamış. Bunu almak yerine Bluetooth adaptörü alsanız 6/1 fiyatına daha mantıklı ve daha işlevselli. Kol parasının yarısını vermek yerine ASUS BT500 alırsanız daha iyi. Ben öyle kullanıyorum hiç kopma olmadı.

Bağlanma kısmı kitapçıkta detaylıca yazıyor YouTube'da kimse detaylı anlatmamış. Bunu almak yerine Bluetooth adaptörü alsanız 6/1 fiyatına daha mantıklı ve daha işlevselli. Kol parasının yarısını vermek yerine ASUS BT500 alırsanız daha iyi. Ben öyle kullanıyorum hiç kopma olmadı.
Sizin kullandığınız ürünle ilgili video var mı hocam?

Direk ben kullanıyorum. Sorunuz varsa bana sorun direk önünüzdeyim.
Anladım hocam bu ürün zaten PC'de olan bir BT bağlantısını yapamıyorken onunla aynı sorunları yaşarım diye korkuyorum aslında o yüzden BT'siz bir çözüm aramıştım. Şimdi sizin aktif kullandığınız ürün ilgimi çekti aslında ama bir problem olursa diye tereddütteyim.

Anladım hocam bu ürün zaten PC'de olan bir BT bağlantısını yapamıyorken onunla aynı sorunları yaşarım diye korkuyorum aslında o yüzden BT'siz bir çözüm aramıştım. Şimdi sizin aktif kullandığınız ürün ilgimi çekti aslında ama bir problem olursa diye tereddütteyim.
Bilgisayardaki bt bağlantısını nasıl yapıyorsunuz?

Bilgisayardaki bt bağlantısını nasıl yapıyorsunuz?
Hocam anakartın kendisinde BT var onunla cihazı eşleştirdim bağladım. Hiçbir şey yapmadım başka oyuna falan girip oynuyorum ama sürekli kopmaya başlıyor. Kasa masanın üstünde olmasına rağmen milimmetrik şeylerde bile bağlantı kesiliyor.

Hocam anakartın kendisinde BT var onunla cihazı eşleştirdim bağladım. Hiçbir şey yapmadım başka oyuna falan girip oynuyorum ama sürekli kopmaya başlıyor. Kasa masanın üstünde olmasına rağmen milimmetrik şeylerde bile bağlantı kesiliyor.

bu arada dediğiniz ürün bu mu?

Anakartınız nedir? Marka/model

bu arada dediğiniz ürün bu mu?

Buradan alın satıcı hepsiburada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı