Anlamadım hocam böyle şeylere yabancı olduğumdan. Şimdi bu attığınız linkteki ürünü alıp kasaya taktıktan sonra başka bir şeye daha mı ihtiyaç var?
Sizin kullandığınız ürünle ilgili video var mı hocam?Bağlanma kısmı kitapçıkta detaylıca yazıyor YouTube'da kimse detaylı anlatmamış. Bunu almak yerine Bluetooth adaptörü alsanız 6/1 fiyatına daha mantıklı ve daha işlevselli. Kol parasının yarısını vermek yerine ASUS BT500 alırsanız daha iyi. Ben öyle kullanıyorum hiç kopma olmadı.
Direk ben kullanıyorum. Sorunuz varsa bana sorun direk önünüzdeyim.Sizin kullandığınız ürünle ilgili video var mı hocam?
Anladım hocam bu ürün zaten PC'de olan bir BT bağlantısını yapamıyorken onunla aynı sorunları yaşarım diye korkuyorum aslında o yüzden BT'siz bir çözüm aramıştım. Şimdi sizin aktif kullandığınız ürün ilgimi çekti aslında ama bir problem olursa diye tereddütteyim.Direk ben kullanıyorum. Sorunuz varsa bana sorun direk önünüzdeyim.
Bilgisayardaki bt bağlantısını nasıl yapıyorsunuz?Anladım hocam bu ürün zaten PC'de olan bir BT bağlantısını yapamıyorken onunla aynı sorunları yaşarım diye korkuyorum aslında o yüzden BT'siz bir çözüm aramıştım. Şimdi sizin aktif kullandığınız ürün ilgimi çekti aslında ama bir problem olursa diye tereddütteyim.
Hocam anakartın kendisinde BT var onunla cihazı eşleştirdim bağladım. Hiçbir şey yapmadım başka oyuna falan girip oynuyorum ama sürekli kopmaya başlıyor. Kasa masanın üstünde olmasına rağmen milimmetrik şeylerde bile bağlantı kesiliyor.Bilgisayardaki bt bağlantısını nasıl yapıyorsunuz?
Hocam anakartın kendisinde BT var onunla cihazı eşleştirdim bağladım. Hiçbir şey yapmadım başka oyuna falan girip oynuyorum ama sürekli kopmaya başlıyor. Kasa masanın üstünde olmasına rağmen milimmetrik şeylerde bile bağlantı kesiliyor.
Anakartınız nedir? Marka/modelHocam anakartın kendisinde BT var onunla cihazı eşleştirdim bağladım. Hiçbir şey yapmadım başka oyuna falan girip oynuyorum ama sürekli kopmaya başlıyor. Kasa masanın üstünde olmasına rağmen milimmetrik şeylerde bile bağlantı kesiliyor.
Hocam anakartın kendisinde BT var onunla cihazı eşleştirdim bağladım. Hiçbir şey yapmadım başka oyuna falan girip oynuyorum ama sürekli kopmaya başlıyor. Kasa masanın üstünde olmasına rağmen milimmetrik şeylerde bile bağlantı kesiliyor.
![]()
ASUS Usb-BT500 Bluetooth 5.0 Usb Adaptör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Usb-BT500 Bluetooth 5.0 Usb Adaptör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
bu arada dediğiniz ürün bu mu?
MSI B550m Pro-VDH WifiAnakartınız nedir? Marka/model
Buradan alın satıcı hepsiburada.
Arkada antenler var taktınız mı?MSI B550m Pro-VDH Wifi
Hocam antenleri ihtiyacım olmaz diye hiç takmadım ve şimdi nerede olduklarını hiç bilmiyorum.Arkada antenler var taktınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.