Xbox Controller Bluetooth olmadan bağlama yöntemi var mı?

sinezorro

Kilopat
Arkadaşlar bilgisayarımda Bluetooth var. Ancak sürekli bağlantı kesiliyor kasaya çok yakın olmama rağmen. Bunu PC'ye BT dışında bir bağlama yöntemi yok mu? Kablosuz olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam antenleri ihtiyacım olmaz diye hiç takmadım ve şimdi nerede olduklarını hiç bilmiyorum.

Antenler olmadığı için çekmiyor zaten. Anakartın kutusunda vardır. Koydukları bluetooth da kötü değil gayet iyi.

Hocam kolu yeni aldım zaten 1 hafta bile olmadı :D

Keşke kolu almadan önce konu açsaymışsınız yapacak bir şey yok ya kablolu ya da Bluetooth devam edin o zaman. 1300TL alıcıya vermeye ekstra değmez.

Antenleri bulun ve takın adaptör almaya gerek yok.
Hocam antenleri bulmayı deneyeyim ancak 5 sene önce aldım çok zor bir ihtimal bulmam. Bu indirdiğimi nereye kuracağım gözat diyor ancak ne seçmeliyim onu göstermiyor.

Keşke kolu almadan önce konu açsaymışsınız yapacak bir şey yok ya kablolu ya da Bluetooth devam edin o zaman. 1300TL alıcıya vermeye ekstra değmez.
Hocam PC için en stabil ve düzgün olanı Xbox dedikleri için bunu aldım.

Hocam antenleri bulmayı deneyeyim ancak 5 sene önce aldım çok zor bir ihtimal bulmam. Bu indirdiğimi nereye kuracağım gözat diyor ancak ne seçmeliyim onu göstermiyor.

Hocam PC için en stabil ve düzgün olanı Xbox dedikleri için bunu aldım.
Anakartın kutusu neredeyse onun içindedir anten.

Masaüstüne klasöre çıkartın setup.exe gibi birşey olur tıklayın zaten yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı