Hocam antenleri ihtiyacım olmaz diye hiç takmadım ve şimdi nerede olduklarını hiç bilmiyorum.
Hocam antenleri ihtiyacım olmaz diye hiç takmadım ve şimdi nerede olduklarını hiç bilmiyorum.
Hocam kolu yeni aldım zaten 1 hafta bile olmadıHocam 1300TL kablosuz 9. nesil alıcısı almak yerine elinizdeki 9. nesil kolu satın kendi alıcısı olan daha kaliteli bir kol alırsınız.
Hocam kolu yeni aldım zaten 1 hafta bile olmadı![]()
Antenleri bulun ve takın adaptör almaya gerek yok.Hocam kolu yeni aldım zaten 1 hafta bile olmadı![]()
Hocam antenleri bulmayı deneyeyim ancak 5 sene önce aldım çok zor bir ihtimal bulmam. Bu indirdiğimi nereye kuracağım gözat diyor ancak ne seçmeliyim onu göstermiyor.Antenleri bulun ve takın adaptör almaya gerek yok.
Hocam PC için en stabil ve düzgün olanı Xbox dedikleri için bunu aldım.![]()
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios - 2,749.17 TL + KDV
GameSir Cyclone 2 TMR Sticks , Hall Effect Trigger 2.4g Wireless Controller Beyaz Nintendo Switch, Windows PC, Android ,Ios ,www.gizala.com.tr
Keşke kolu almadan önce konu açsaymışsınız yapacak bir şey yok ya kablolu ya da Bluetooth devam edin o zaman. 1300TL alıcıya vermeye ekstra değmez.
Anakartın kutusu neredeyse onun içindedir anten.Hocam antenleri bulmayı deneyeyim ancak 5 sene önce aldım çok zor bir ihtimal bulmam. Bu indirdiğimi nereye kuracağım gözat diyor ancak ne seçmeliyim onu göstermiyor.
Hocam PC için en stabil ve düzgün olanı Xbox dedikleri için bunu aldım.
Anakartın kutusu neredeyse onun içindedir anten.
Masaüstüne klasöre çıkartın setup.exe gibi birşey olur tıklayın zaten yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.