Xbox Controller için kablosuz adaptör önerisi

Charles Vane

Kilopat
Daha fazla  
Amazon.com: Microsoft Xbox Wireless Adapter for Windows 10: Video Games Series S kolu satın aldım lakin bilgisayarda kablolu şekilde oynamak istemiyorum. O yüzden wireless adaptörü arıyorum. Bu tarz alternatif bir adaptör bulabilir miyim yoksa illa bunu mu almalıyım? Bluetooth'ta oyun oynarken kesinti yaşatabiliyormuş, o yüzden pek sıcak bakmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben de sizinle aynı durumdayım. Aynı kontrolcüden ben de almak istiyorum ama bluetooth ile sağlıklı bir bağlantı sağlanacağını zannetmiyorum. Siz nasıl bir tecrübe yaşadınız?

Merhaba. Ben de sizinle aynı durumdayım. Aynı kontrolcüden ben de almak istiyorum ama Bluetooth ile sağlıklı bir bağlantı sağlanacağını zannetmiyorum. Siz nasıl bir tecrübe yaşadınız?

Alfa Kablosuz Usb Bluetooth 5.0 Adaptör Bilgisayar Bluetooth Dongle Alıcı Verici Fiyatı, Yorumları - Trendyol konuyu açtıktan 1 hafta sonra falan bu adaptörden satın aldım. Satın alanlar gerçek 5.0 olduğunu yazmıştı. Gerçek 5.0 olması benim için önemliydi. Yorumlara güvenerek satın aldım. Satıcının ilan açıklamasında belirttiği dropbox dosyasını indirip kurdum ve o günden beridir sıkıntısız şekilde kullanıyorum. Bluetooth 5.1 olarak görünüyor. Hiç algılamama gibi bir sorun olmadı. Sinyal kopması vs yaşamadım. Sadece nadiren kolu bağlarken tek seferde algılamadığı oluyor. Tekrar denemek gerekiyor. Tabii hala benim aldığım üründen gönderiyorsa. 50 lira civarı bir fiyata almıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı